Tarjouspyyntö

Suihkun rakentaminen laajentamalla wc-tilaa komeroon

Osasto: Kylpyhuone, Wc, Sauna

Avaimet käteen -remontti ellei joltain osin muuta sovita, suunnitelmat/ratkaisut/hinnat tulee hyväksyttää etukäteen tilaajalla.

Kph-laajennus komeroon: suihkun rakennus, alustavasti suihku nyk. wc:n paikalle, wc:n siirto komeroon. Kaikki kuvat tästä linkistä: https://photos.app.goo.gl/xHD3QMpouu1fR9tSA

Alustava suunnitelma: kph:n laajennus vaatekomeroon purkamalla komeron takaseinä. Laajennetun kph:n vesieristys, kaakelointi yms. koko laajennetulle tilalle (valkoiset seinäkaakelit mielellään suurempi vaaka suorakulmainen, musta/tummanharmaa lattiakaakeli standardikoko neliö). Wc:n ja suihkun sijoitus laajennettuun, mutta silti pienehköön tilaan mahdollisimman järkevästi. Ehdotus: wc:n siirto komeroon (ks kuva liitteenä) ja suihku tulisi avoimempaan tilaan nyk. wc:n paikalle, käsialtaan siirto ulko-oven puoleiselle seinälle (pohjapiirustuksessa alhaalla, kuvissa oikealla).

Isännöitsijän käsityksen mukaan nykyisessä wc-tilassa ei lattiakaivoa. Lattia korotettu. Toive, että lattiakaivo rakennettaisiin ja korotus poistuisi, kaivetaan sen sijaan alas niin että kph-lattia olisi huonelattian tasolla. Tosin tila on korkea että aivan ehdotonta tämä ei ole, voi antaa vaihtoehtoisen tarjouksen jossa korotus jäisi.

Talossa vesi- ja viemäriputket uusittu / linjasaneeraus tehty 1994. Tarvittava haitta-ainekartoitus tulee isännöitsijän näkemyksen mukaan tehdä ennen töitä. Isännöitsijä/taloyhtiö edellyttävät kph-remontissa valvojaa ja lopputarkastusta, jotka tulee sisältyä tarjoukseen. Urakkaan tulee sisältyä myös muutostyön suunnittelu ja tarvittaessa toimenpideluvan haku kaupungilta sekä tarvittavat materiaalit ja kalusteet, eli kiinteä kokonaishinta. Loppusiivous tulee sisältyä. Taloyhtiön roska-astioihin ei saa jättää rakennusjätettä.

Aikataulutoiveet:
Suunnittelu voidaan aloittaa heti. Mielellään projektin loppuunvienti mahd. pian, mutta sopimuksen mukaan. Asunnossa vuokralainen, joten itse remontti tulisi tehdä tiiiviisti kerralla eikä saa venyä - remontin kokonaiskesto tulee kertoa etukäteen tarjouksessa suuntaa-antavasti ja ajoissa ennen remontin alkua tarkemmin kirjallisesti.

Kerrostalo Helsingin keskustassa. Taloyhtiöllä piha, jonka puolelle huoltoajo onnistunee. Rapussa hissi. Asunto 1. asuinkerroksessa, yksi rappu ylös katutasosta eli portaatkin kävelee helposti.

Yhteenveto (työ numero: 19860)

3 000,00 €
18.7.2019 9.57.12
24.10.2019 0.37.26
00120 Helsinki
11.7.2019
31.7.2019
Täytyy olla osa tarjousta
Toteutuksen jälkeen
11.7.2019 9.57.12

Tarjoukset

Tarjouksia ei ole vielä tullut