Tarjouspyyntö

Asemapiirroksen tai -piirroksien teko + mahdollinen jätevesisuunnitelma

Osasto: Suunnittelu, valvonta

Haluaisin parannella mökkiämme (Rekijoki, Salo), ja tarvitsen asiantuntijaa yhden tai useamman asemapiirrustuksen laatimiseen. Olen laittanut Salon kunnalle kyselyä tarvittavista luvista ja suunnitelmista seuraavasti:

:

1. Maahan upotettu, katettu uima-allas 3,5x9m (maks. 4x10m); Uima-allas on suljettukiertoinen, eikä sitä tyhjennetä talveksi. Haihtuva vesi korvataan uudella säiliöautosta tai vesiverkosta.
Jos altaan veden laatu jostain ulkoisesta syystä huononisi merkittävästi, se tyhjennetään säiliöautolla. Altaan yhteyteen rakennetaan sadevesiä varten salaojat naapurin sakokaivolle, josta salaojaputki jatkuu pohjavesialueen ulkopuolelle.2. Vanhan purkukuntoisen saunan (3x5m) paikalle uuden samankokoisen lisärakennuksen rakentaminen; Tontin eteläpäädyssä on arviolta 50 vuotta vanha purkukuntuinen saunarakennus, jonka lautaverhoilun ja pukuhuoneosan olen purkanut, hirsikehikko piippuineen yhä paikallaan. Huomasin että tätä EI ole merkittynä asemakaavapiirrokseen. 
Haluaisin tämän paikalle nukkuma-aitan tai kesäkeittiön. Se pitäis myös merkitä oikein kaavaan.

3. Optio: jätevesisuunnitelma (mökki sijaitsee pohjavesialueella)
NYKYÄÄN: Mökille on otettu (naapurin kirjallisen luvan kanssa) käyttövettä vähäisiä määriä naapurin omistuksessa olevasta kaivosta. Vettä on käytetty saunavetenä ja käsitiskivetenä biohajoavien tiskiaineiden kanssa. Käyttö on vähäistä. Tontilla on kompostoiva kuivakäymälä.
MUUTOS: Tarkoitus on liittyä kunnan veteen. Vesilinja kulkee tontin etelärajalla. Veden käyttö ei muutu, paitsi että sauna- ja tiskiveden lisäksi käyttäisimme sitä myös juomavetenä. Vesivessaa EI missään tapauksessa ole tulossa, joten jätevedet ovat edelleenkin vähäisiä määriä harmaita vesiä. Saunalle ja mökin tupaan tulisi mahdollisesti vesipisteet. Mökin vesipisteeseen mahdollisesti läpivirtauslämmitin, jolla saa pienen määrään lämmintä käsienpesu- ja tiskivettä. Vedet johdetaan ulkopuolella olevaan imeytyskaivoon (https://www.taloosi.fi/uponor_-mokkikaivo_saunakaivo_paketti)

Yhteenveto (työ numero: 20786)

6.00t, 70,00 €/t
Yhteensä: 420,00 €
250,00 € (TmiMonialaHaataja)
20.7.2020 17.30.58
3.8.2020 12.17.52
25380 Rekijoki
20.7.2020
17.8.2020
Täytyy olla osa tarjousta
Sopimuksen mukaan
6.7.2020 17.30.58

Tarjoukset

Nykyiset tarjoukset

Tarjouksen tekijäHintaEnnakkop. rekisteriYritys muotoSuositukset
asemapiirros alueesta. Mahdollinen jätevesisuunnitelma voidaan katsoa erikseen lisätyönä.
250,00 € (6.7.2020)Tmi

Keskustelupalsta: Kysymyksiä ja vastauksia tästä työstä.

Osallistuaksesi keskusteluun sinun täytyy olla kirjautunut sisään.