Dooxella ensimmäinen vuosi täynnä – käyttäjät tyytyväisiä

26.11.2009 - Tiedote

Dooxe.fi –sivuston käyttäjät ovat huomanneet, että palvelussa on ollut käynnissä asiakaskysely, jossa selvitimme käyttäjien kokemuksia palvelustamme ja sivustostamme. Kun palvelumme täyttää tänään 26. marraskuuta yhden vuoden on hyvä hetki kertoa kyselyn tuloksista.

Uuden internetpalvelun menestyksen kannalta on tärkeää se, että sivusto on helppokäyttöinen ja selkeä. Tässä olemme onnistuneet hyvin, sillä kyselyyn vastanneista 72% oli sitä mieltä, että Dooxen kotisivu on helppokäyttöinen tai erittäin helppokäyttöinen.

Käyttökokemuksista kysyttäessä nousi kaksi kokemusta ylitse muiden: Palvelun sivusto toimii hyvin ja sivusto antaa luotettavan yleisilmeen.

Yli puolet vastaajista koki saaneensa hyvin tai erittäin hyvin tietoa Dooxen palvelusta sekä toiminnasta sivustolta. Yleisarvosanaksi Dooxe palvelu asteikolla 1-5 tuli 3,8.

- Kyselyn palaute antaa meille hyvää suuntaa kehittää palveluamme entistä paremmaksi. Oli hieno huomata, että näin suuri osa käyttäjistä on tyytyväisiä palveluumme sekä palvelun kautta saatujen urakoitsijoiden laatuun. Jatkossa yksi haasteista on saada yhä useampi tietoiseksi Dooxen palvelusta.  Mitä enemmän käyttäjiä sitä suuremmat hyödyt kaikille käyttäjille, Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen toteaa.

Dooxen koko tiimi kiittää kaikkia palvelun käyttäjiä viimeisen vuoden ajalta!

 

Media yhteydenotot:
Dooxe
Pekka Kaidesoja
Puhelin: +358 40 595 0903
Email: etunimi@dooxe.com

<< Takaisin uutisiin