Dooxe on rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu

Mikä on Dooxe?

Dooxe on ilmainen, helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa asiakkaita löytämään oikean henkilön tekemään kaikenlaisia töitä, erikoisvaatimuksia edellyttävistä korjaustöistä aina jokapäiväisiin töihin, joita ei vaan saa tehtyä kuntoon.

Dooxe perustuu käänteiseen huutokauppaan. Asiakkaat yksinkertaisesti ilmoittavat työstä lähettämällä tarjouspyynnön ja kuvailemalla mitä pitäisi tehdä jonka jälkeen palvelun tarjoajat tekevät kilpailevia tarjouksia voittaakseen työn. Asiakkaat päättävät mikä palvelun tarjoajista saa työn. Valinta perustuu hintaan, laatuun, saatavuuteen tai muihin tekijöihin.

Miten Dooxe lähti liikkeelle?

Tunnettua on, että on vaikeaa löytää tavallisille töille työntekijöitä ja vastaavasti palvelun tarjoajien on työlästä löytää asiakkaita. Tähän kuluu paljon aikaa, se on hankalaa ja tehotonta - siksi perustimme Dooxen. Asiakkaat etsivät tekijöitä "suusta suuhun" menetelmällä, kyselemällä, soittelemalla tutuille tai keltaisilta sivuilta. Puhelimessa on hankalaa kuvailla työ ja sen vaatimukset. Ja tämä on tehtävä useampaan kertaan, mikäli haluaa vertailla eri tekijöiden tarjoamia hintoja. Lopulta sekä asiakas ja palvelun tarjoaja voivat pettyä, kun työ olikin erilainen vaatimuksiltaan, hinnaltaan ja laadultaan.

Me Dooxessa olemme luoneet palvelujen huutokauppaan perustuvan internetpalvelun, joka tuo yhteen asiakkaat ja työntekijät, - nopeasti, helposti ja tehokkaasti. Dooxe tarjoaa työtilaisuuksia, joita voidaan hakea paikkakunnan tai työn perusteella. Asiakkaat ilmoittavat ilmaiseksi töistä ja antavat palvelun tarjoajien tehdä kilpailevia tarjouksia. Tarjouskilpailun jälkeen asiakas voi vapaasti valita työntekijän perustuen tekijän profiiliin, muiden antamiin arviointeihin ja hintaan.

Yrityksen tiedot

Dooxe Oy
PL 738
00101 Helsinki
Y-tunnus: 2199788-2

Käyntiosoite:
Tehtaankatu 27-29A
00150 Helsinki

Tiimi:

Teemu Piirainen, toimitusjohtaja. Hänellä on 13 vuoden johtamiskokemus terveydenhoidon, internet ja telekommunikaatio liiketoiminnan alueilta. Teemu tuo Dooxeen menestyksekkään liiketoiminnan käynnistämisen sekä ylläpitämisen kokemuksen. Ennen Dooxen käynnistämistä hän asui ja työskenteli Sveitsissä. Teemulla on DI tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta.
Matkapuh. +358 44 222 6666
Sähköposti: etunimi@dooxe.com
Jan Diener-Rodriguez, tuotekehitys, tuo Dooxeen laajan kokemuksen ohjelmistokehityksestä ja ylläpidosta. Hänellä on 22 vuoden kokemus telekommunikaatio-, internet-, logistiikka- ja pankkiliiketoimintojen aloilta. Jan on toiminut myös menestyksekkäästi ohjelmistoalan yrittäjänä. Hänellä on MSc -tutkinto Swiss Institute of Technology, Lausanne (EPFL), Sveitsi.
Sähköposti: etunimi@dooxe.com
Florian Gerhardt, markkinointi ja strategia, tuo Dooxeen vankan kansainvälisen markkinointi- ja strategiakokemuksen. Hänellä on 12 vuoden kokemus liiketoimintojen kehittämisestä ja strategiasta alan parhaissa konsultti sekä teleoperaattorien palveluksessa. Florianilla on MBA -tutkinto INSEADista (Ranska) ja hän on asunut Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Singaporessa, Sveitsissä, Intiassa ja Saksassa.
Sähköposti: etunimi@dooxe.com
Pekka Kaidesoja, media suhteet , tuo Dooxeen median, viestinnän ja pr-toimintojen osaamista. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä mediasta, lehdistössä ja sähköisessä mediassa sekä viestinnässä ja pr-toiminnoissa. Pekka on myös toiminut menestyksekkäästi viestintäalan yrittäjänä. Hän tuntee median toimintatavat kotimaassa ja kansainvälisillä areenoilla.
Matkapuh. +358 40 595 0903
Sähköposti: etunimi@dooxe.com
Felix Sandgren, markkinointi Hänellä on laaja käytännön kokemus B2C markkinoinnista off-line ja online alueella. Felix tuo Dooxeen akateemista osaamista yrittäjyydestä ja hänellä on Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto Hankenin Kauppakorkeakoulusta.
Sähköposti: etunimi@dooxe.com
Markus Nieminen, markkinointi, on suunnittelija jolla on laaja kokemus markkinointiviestinnän töistä yhdeksän vuoden ajalta. Hän on toiminut Art Director tittelillä Suomen johtavissa digitaalisen markkinoinnin toimistoissa ja toiminut myös suunnittelun ja tiimin esimiehenä. Hän on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi arvostetusta Lahden Muotoiluinstituutista.
Sähköposti: etunimi@dooxe.com