Avainlipun käyttöoikeus Dooxe.fi -palvelulle

18.12.2009 Tiedote

Dooxe.fi –rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelulle on myönnetty oikeus käyttää Avainlippu -alkuperämerkintää. Dooxe on myös yksi Suomalaisen Työn Liiton –jäsenistä.

- Avainlipun käyttöoikeus on merkittävä tunnustus palvelullemme ja yrityksellemme. Dooxe Oy on suomalainen yritys ja haluamme olla mukana tarjoamassa suomalaisille uusia tapoja ja väyliä löytää töitä sekä löytää tarvitsemilleen palveluille tekijän, Teemu Piirainen Dooxe Oy:n toimitusjohtaja sanoo.

Avainlippu kertoo palvelun tai tuotteen suomalaisuudesta verrattuna saman toimialan kilpailijoihin. Se kertoo myös palvelun korkeasta laadusta, turvallisuudesta ja yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta esim. työllistävyydestä.

Dooxe Oy oli mukana MTV3 –kanavan Päivän työ! –ohjelmassa syyskuussa. Dooxen perustaja Teemu Piirainen, maajohtaja Pekka Kaidesoja sekä markkinointipäällikkö Felix Sandgren kertoivat Dooxen toiminnasta ja tarjouspyyntöpalvelun tarjoamista työmahdollisuuksista kaikille rakennus ja remontoinnin alan yrityksille.

Media yhteydenotot:
Dooxe
Pekka Kaidesoja
Puhelin: +358 40 595 0903
Email: etunimi@dooxe.com

<< Takaisin uutisiin