Cramo Finland hakee kasvua internetistä yhteistyöllä Dooxen kanssa

16.8.2010 Lehdistötiedote

Rakentamiseen liittyviä kone- ja laitevuokrauspalveluita tarjoava Cramo Finland Oy ja internetissä toimiva Dooxe Oy:n tarjouspyyntöpalvelu www.dooxe.fi aloittavat yhteistyön. Yhteistyön myötä Cramo tarjoaa laajan ja kattavan kone- ja laitevuokrauskaluston Dooxen asiakkaille erikoishinnoilla.

- Erilaiset internetissä toimivat palvelut kasvavat nopeasti. Kone- ja laitevuokrauspalvelut ovat toimineet pitkään perinteisillä tavoilla. Jatkossa haluamme olla mukana näillä uusilla markkinoilla, joilla koneita ja laitteita sekä muuta rakentamisessa käytettävää kalustoa tarvitaan jatkuvasti, Mika Helenius Cramo Finland Oy:n myyntijohtaja sanoo.

Cramo uskoo saavansa dooxe.fi –palvelun kautta uusia asiakkaita yksityishenkilöistä ja pienistä rakennusurakoitsijoista.

- Kalustostamme löytyy laaja tarjonta yksityishenkilöiden ja taloyhtiöiden rakentamisen ja remontoinnin kone- ja laitetarpeisiin. Oikeilla ja laadukkailla koneilla ja laitteilla on vaikutusta myös työn onnistuneeseen lopputulokseen, Helenius sanoo.

Dooxe Oy:n tarjouspyyntöpalvelu dooxe.fi on Suomen suurin rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu internetissä.

- Yhteistyö Cramon kanssa tuo asiakkaillemme merkittäviä etuja. Remontoinnissa ja rakentamisessa tarvitaan aina monenlaisia koneita ja laitteita. Yhteistyön myötä asiakkaamme löytävät helposti oikeat koneet ja laitteet töihinsä. Lisäksi asiakkaillemme syntyy kustannussäästöjä, kun voimme tarjota heille Cramon laajan valikoiman erikoishinnoilla, Teemu Piirainen Dooxe Oy:n toimitusjohtaja sanoo.

Dooxe Oy:n tarjouspyyntöpalvelussa on yli 3000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 700 yritystä. Palvelu avattiin käyttäjille marraskuussa 2008.

Lisätietoja:
Mika Helenius, myyntijohtaja, Cramo Finland Oy, puh. 010 661 1260
Teemu Piirainen, toimitusjohtaja, Dooxe Oy, puh. 044 222 6666

www.cramo.fi
www.dooxe.fi