Dooxe.fi ja Tilaajavastuu.fi laajentavat Luotettava Kumppani –ohjelmaa

Lehdistötiedote 25.5.2011

Dooxe ja Tilaajavastuu.fi laajentavat Luotettava Kumppani –ohjelmaa

Suomen suosituin rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu Dooxe.fi ja Tilaajavastuu.fi –palvelu ovat sopineet yhteistyöstä, jolla urakoitsijoiden Luotettava Kumppani –sertifiointi tuodaan osaksi Dooxe.fi palvelua. Yhteistyön myötä Dooxe.fi -palvelun työn tilaajat näkevät mitkä yritykset täyttävät tilaajavastuulain asettamat vaatimukset ja velvoitteet.

- Urakoitsijoiden ja yritysten Luotettava Kumppani -sertifiointi tuodaan Dooxe.fi -palvelun asiakkaille helposti käyttöön ja tämä kitkee entistä tehokkaammin rakennusalan harmaata taloutta. Yhteistyön myötä saamme uuden kanavan tavoittaa yritykset, jotka muuten on hankala tavoittaa Tilaajavastuu.fi -palvelun käyttäjiksi, sanoo Suomen Tilaajavastuu Oy:n toimitusjohtaja Lars Albäck.

Tilaajavastuu.fi –palvelun Luotettava Kumppani –ohjelmassa on mukana noin 6000 yritystä, joista suurin osa rakennustoimialalta. Sähköisten tarjouspyyntöpalvelun edelläkävijänä Dooxe Oy pystyy tarjoamaan erinomaisen kanavan laajentaa Tilaajavastuu.fi -palvelun käyttöä myös kuluttajien sekä mikro- ja pienyritysten käyttöön.

- Olemme kehittäneet internetissä toimivaa Dooxe.fi rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelua useamman vuoden ajan. Tarjouspyynnöt ja palveluiden osto siirtyvät yhä suuremmassa määrin internetiin. Yhteistyön myötä urakoitsijan luotettavuus kasvaa merkittävästi, kun työn tilaaja pystyy helposti näkemään mitkä yritykset kuuluvat Luotettava Kumppani –ohjelmaan. Yhdessä Suomen Tilaajavastuu Oy:n kanssa toteutettava palvelukokonaisuus on merkittävä kehitysaskel maassamme, Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen sanoo.

Rakennusteollisuus on hakenut aktiivisesti uusia tapoja torjua alalla olevaa harmaata taloutta. Uusi palvelukokonaisuus luo lisää luotettavuutta alalle ja sähköiset palvelut tuovat myös tehokkuutta.

Lisätietoja:
Lars Albäck, toimitusjohtaja, Suomen Tilaajavastuu Oy, puh. 040 503 3672
Teemu Piirainen, toimitusjohtaja, Dooxe, Oy, puh. 044 222 6666

Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoama Tilaajavastuu.fi -palvelu on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuutietojen rekisteri. Tilaajavastuu.fi -palvelu koostaa kaikki tilaajavastuulain mukaiset tiedot ja pitää ne ajan tasalla. www.tilaajavastuu.fi

Dooxe Oy on suomalainen palveluyritys, jonka internetsivusto www.dooxe.fi on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut tarjouspyyntöpalvelu. Ilmainen palvelu tavoittaa tuhansia eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita eri puolella Suomea.