Dooxe jatkaa vahvaa kasvua

1.6.2010 Tiedote

Dooxen rakentamisen ja remontoinnin palveluihin erikoistunut tarjouspyyntöpalvelu dooxe.fi jatkaa vahvaa kasvuaan. Kevätkausi on tuonut kiihtyvällä tahdilla uusia tarjouspyyntöjä dooxe.fi –sivustolle. Toukokuun puoliväliin mennessä dooxe.fi –palveluun oli rekisteröitynyt yli 2500 käyttäjää ja 600 yritystä.

- Palvelumme vauhdikas kasvu osoittaa, että kuluttajat ja palveluiden tarjoajat ovat löytäneet dooxe.fi –sivuston. Palveluita tarjoavien yritysten suuri määrä mahdollistaa töiden aidon kilpailuttamisen ja kilpailutus tuo työn tilaajalle selvää säästöä. Tätä tukee myös asiakkailtamme saamamme positiivinen palaute, Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen sanoo.

Dooxen tutkimus vuodelta 2009 osoitti, että kuluttajat voivat saada keskimäärin 30 prosentin säästön teettämänsä työn hinnassa.

Dooxen palvelussa on monia ominaisuuksia, jotka ovat kasvattaneet entisestään käyttäjien luottamusta palveluun. Palveluita tarjoavien yritysten osalta käy ilmi muun muassa yritysten kuuluminen ennakkoperintärekisteriin, y-tunnus ja ammatillinen koulutustaso. Lisäksi karttapalvelun avulla selviää yrityksen sijainti ja samoin löytyvät myös työkohteiden sijainnit.

- Palvelun tarjoajien saamat arvioinnit helpottavat työn tilaajien valintaa eri tarjousten välillä. Aina ei halvin tarjous suinkaan voita, vaan tekijän saamat hyvät arvioinnit voivat ratkaista työn heidän edukseen, vaikka hinta olisikin korkeampi, Piirainen sanoo.

Media yhteydenotot:
Dooxe
Pekka Kaidesoja
Puhelin: +358 40 595 0903
Email: etunimi@dooxe.com

<< Takaisin uutisiin