Dooxe palvelussa uusia ominaisuuksia 4.2.2010

Työntekijöiden / yritysten profiiliin on tuotu uusia ominaisuuksia jotka auttavat palvelun käyttäjiä vertailemaan tarjousten tekijöiden profiileja. Kun olet lähettänyt Tarjouspyynnön ja saanut tarjouksia voit katsoa tarkemmat tiedot tarjouksen antajasta ennen tarjouksen hyväksymistä.

Klikkaamalla työntekijän / yrityksen nimimerkkiä (kuva alla, nimimerkki merkitty punaisella) siirryt työntekijän profiiliin, jossa näkyy yrityksen tarkemmat tiedot.

Klikkaamalla yrityksen nimimerkkiä saa esille sivun jossa on yhteenveto kyseisen yrityksen perustiedoista sekä Dooxen tekemät tarkistukset.

  • Palveluntarjoajan tietoja tarkastetaan ” tarkoittaa sitä, että yritys on rekisteröitynyt palveluun, mutta Dooxe ei ole vielä tarkistanut kyseisen yrityksen tietoja.
  • Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu ” tarkoittaa sitä, että kyseinen yritys on Suomeen rekisteröitynyt yritys.
  • Palveluntarjoaja ei ole yritys ” tarkoittaa sitä, että kyseinen urakoitsija / työntekijä ei ole yritys (voi olla esim. yksityinen henkilö joka tarjoaa palveluita) tai työntekijän profiilin tiedot ovat puutteelliset.
  • Palveluntarjoaja ei ole ennakkoperintärekisterissä ” tarkoittaa sitä, että kyseinen yritys ei ole rekisteröitynyt ennakkoperintärekisteriin.
  • Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä ” tarkoittaa sitä, että kyseinen yritys on rekisteröitynyt ennakkoperintärekisteriin.
  • Päivämäärä suluissa kunkin tiedon perässä kertoo ajankohdan milloin olemme tehneet kyseisen tarkistuksen.

Katso esimerkkikuva alla miltä työntekijöiden profiili näyttää uusilla ominaisuuksilla:

Click to enlarge

Yrityksen tarkemmat tiedot voi katsoa Kauppalehden palvelusta klikkaamalla Y-tunnusta. Mikäli käyttäjäprofiili ei ole yrityksen, niin silloin tätä toiminnallisuutta ei ole käytössä.

Yrityksen yhteystiedot saa näkyville kirjautumalla palveluun. Yhteystieto osiosta voi lähettää myös sähköpostia yritykselle palvelun kautta klikkaamalla ”Lähetä Sähköposti” linkkiä. Tämä jälkeen käyttäjä kirjoittaa viestin ja klikkaa ”Lähetä”. Viesti lähetetään sähköpostiosoitteeseen joka on tallennettu käyttäjän profiiliin.