Dooxe tarjoaa työllistämismahdollisuudet ammattitekijöille

19.5.2009 Lehdistötiedote

Dooxen palveluiden tarjouspyyntöpaikka www.dooxe.fi tarjoaa edullisen ja tehokkaan kanavan työllistää ammattilaisia. Palvelussa on ilmoitettu töistä jo noin kahdella miljoonalla eurolla eli kyse on merkittävästä työn arvosta. Työn määrä vastaa noin 30 miestyövuotta.

- Luvut osoittavat, että töitä on tarjolla osaaville ammattitekijöille ja ihmiset etsivät tällaisille töille tekijöitä aktiivisesti, sanoo Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen.

Dooxen palvelun kautta remonttialan yrittäjä löytää uusia asiakkaita ja voi varmistaa näin oman toimeentulonsa.

- Palvelu avaa uusia työmahdollisuuksia monien eri alojen ammattilaisille, jotka laman puristuksessa joutuisivat muuten jopa työttömiksi. Tätä kautta voi työllistää itsensä ja miksei koko yrityksensäkin, sillä työtä on tarjolla, Piirainen sanoo.

Palveluun on rekisteröitynyt viidessä kuukaudessa liki tuhat käyttäjää, joten suomalaiset ovat löytäneet helpon tavan kilpailuttaa töitä ja saada selvää säästöä. Dooxen palvelussa töiden kilpailuttaminen tuo keskimäärin 30% säästön työn tilaajalle.

Dooxen palvelu tekee palvelujen kilpailuttamisen ja ostamisen helpoksi ja tehokkaaksi. Samalla näkyy, että kuluttajat etsivät aktiivisesti tekijöitä tekemättömille töilleen. Tähän asti tekijöitä on vain ollut hankala, ellei mahdoton löytää. Palvelu antaa asiakkaalle nopeasti käsityksen oikeasta hintatasosta, kun palvelun tarjoajat kilpailevat töistä. Palvelu avattiin käyttäjille marraskuun lopulla 2008.

Media yhteydenotot:
Dooxe
Pekka Kaidesoja
Puhelin: +358 40 595 0903
Email: etunimi@dooxe.com

<< Takaisin uutisiin