Dooxe tuo palveluiden ilmaisen huutokaupan Suomeen

26.11.2008 - Tiedote

Dooxe Oy on avannut ensimmäisenä Suomessa palveluiden ilmaisen huutokauppapaikan internetissä. Dooxe.fi -sivusto perustuu käänteiseen huutokauppaan. Palvelun avulla kuluttajat voivat hakea sopivia tekijöitä töille ja vastaavasti palvelun tarjoajat voivat tehdä töistä kilpailevia tarjouksia. Työstä ilmoittajalle palvelu on ilmainen. Myös tarjouksien tekeminen on ilmaista. Työn voittaja maksaa 5% maksun hyväksytyn tarjouksen hinnasta Dooxelle.

- Kokemuksesta varmaan jokainen tietää, että työlle tekijän etsiminen vaatii aikaa ja vaivaa. Dooxe.fi tarjoaa töille tekijät ja tekijöille töitä. Uskomme, että Suomessa käänteiseen huutokauppaan perustuva palveluiden kauppa tuo käyttäjille merkittäviä säästöjä ilman, että laatu kärsii. Dooxe.fi tuo myös uusia mahdollisuuksia niille, jotka vallitsevassa työmarkkinatilanteessa hakevat uusia töitä, Teemu Piirainen Dooxe Oy:n toimitusjohtaja sanoo.

Dooxe.fi sivustolla on mahdollista ilmoittaa monenlaisista palvelutyön tarpeista, vaikkapa siivouksesta ja remonteista aina lastenhoitoon. Sivustoa käyttävät palveluntarjoajat tekevät näistä työpyynnöistä kilpailevia tarjouksia. Dooxe.fi soveltuu sekä yksityishenkilöiden, kotitalouksien että yritysten tarpeisiin.

Kaikki työpyynnöt ja tarjoukset ovat jokaisen käyttäjän nähtävillä palvelussa. Sivuston avoimuus antaa kaikille mahdollisuudet vertailla tarjottujen palvelujen hintoja ja laatua. Työstä ilmoittaminen on ilmaista eikä asiakkaalla ole mitään velvoitetta hyväksyä saamiaan tarjouksia. Hyvä työntekijä pystyy luomaan itselleen hyvän maineen Dooxeen ja näin hän voi voittaa lisää töitä itselleen, kun käyttäjien aiemmat arviot ovat myönteisiä.

Dooxe.fi toimii suomen ja englannin kielellä.

Lisätietoja:
Teemu Piirainen, toimitusjohtaja, Dooxe Oy, sähköposti etunimi@dooxe.com

Dooxe Oy on suomalainen palveluyritys, jonka internetsivusto Dooxe.fi on palveluiden ilmainen huutokauppapaikka internetissä. Palvelun kautta käyttäjät ilmoittavat töistä ja palvelun tarjoajat tekevät ilmoitetuista töistä tarjouksia. Palvelu on ilmaista työstä ilmoittajalle. Samoin tarjouksien tekeminen on ilmaista. www.dooxe.fi

Media yhteydenotot:
Dooxe
Pekka Kaidesoja
Puhelin: +358 40 595 0903
Email: etunimi@dooxe.com

<< Takaisin uutisiin