Dooxen tarjouspyyntöpalvelu torjuu harmaata taloutta

28.11.2011 Lehdistötiedote

Rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu www.dooxe.fi on jatkanut vahvaa kasvuaan kolmen vuoden aikana. Palvelussa haettujen tarjousten arvo on 20 miljoonaa euroa ja ilmoitettujen töiden keskihinta on 4000 euroa. Palveluun on rekisteröitynyt 1200 yritystä, joiden palveluksessa on noin 4000 ammattitekijää. Kaikkiaan Dooxen palveluun on rekisteröitynyt 6300 käyttäjää. Yritykset ovat jakautuneet ympäri Suomea, yrityksistä kolmasosa on pääkaupunkiseudulla ja loput jakautuvat ympäri Suomea aina Kemijärveä myöten.

- Töiden arvo ja rekisteröityneiden käyttäjien määrä osoittavat, että Dooxen palvelulle on maassamme tarvetta. Pääosin palveluille on ollut tarvetta rakentamisen ja remontoinnin aloilla. On ollut hienoa havaita, että käyttäjien palaute on ollut positiivista, sanoo Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen.

Dooxen palvelu perustuu avoimuuteen. Palvelussa kaikki työpyynnöt ja tarjoukset ovat kaikkien nähtävillä. Tekijöistä annetut arviot työn suorittamisen jälkeen ovat myös näkyvissä. Rekisteröityneiden yritysten tiedot, kuten y-tunnus, kuuluminen ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisävelvollisuus tarkistetaan säännöllisin väliajoin. Yritysten tarkistetut tiedot torjuvat harmaata taloutta.

- Dooxen palvelu on tehokas tapa torjua esimerkiksi rakennusalaa kiusaavaa harmaata taloutta. Avoimuus ja yritysten taustatietojen tarkistaminen pitävät alan hämärät toimijat poissa. Tämä tuo varmuutta työn tilaajille ja pienentää väärinkäytöksiä, sanoo Piirainen.

Dooxe tekee yhteistyötä muun muassa Tilaajavastuu.fi –palvelun kanssa. www.dooxe.fi -palvelu avattiin 26.11.2008.

Lisätietoja: Teemu Piirainen, toimitusjohtaja, Dooxe Oy, puh. 044 222 6666

Dooxe Oy on suomalainen palveluyritys, jonka internetsivusto www.dooxe.fi on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut tarjouspyyntöpalvelu. Ilmainen palvelu tavoittaa tuhansia eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita eri puolella Suomea.

Media yhteydenotot:
Dooxe
Pekka Kaidesoja
Puhelin: +358 40 595 0903
Email: etunimi@dooxe.com

<< Takaisin uutisiin