Fennia tehostaa vahinkokohteiden korjausta

2.11.2010 Lehdistötiedote

Vakuutuspalveluja kotitalouksille, yrityksille ja yrittäjille tarjoava Fennia ja internetissä toimiva Dooxe Oy:n rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu www.dooxe.fi aloittavat yhteistyön.

Vuosittain vakuutusyhtiöt korvaavat miljoonien eurojen arvosta huoneistojen, talojen sekä kiinteistöjen palo-, murto- ja vuotovahinkojen korjaamista. Dooxen palvelun avulla vahinkokohteiden korjauttaminen pystytään tekemään kustannustehokkaasti ja nopeasti. Jatkossa Fennia tarjoaa räätälöityjä vakuutusratkaisuja Dooxen palvelua käyttäville yrittäjille ja yrityksille.

- Dooxen tarjouspyyntöpalvelussa työkohteiden kilpailuttaminen tuo keskimäärin 30% säästön työn kustannuksissa ja tämä mahdollistaa säästöjä Fennian korvauskustannuksissa. Palvelussa asiakas pystyy tarkistamaan yrityksen taustatiedot sekä muiden asiakkaiden antamat suositukset, jolloin tekijöiden valinta helpottuu, sanoo Fennian Nina Kåla, aluejohtaja.

Yhteistyön myötä www.dooxe.fi -palvelusta tulee uusi kanava Fennian asiakkaille löytää tekijöitä vakuutuskohteiden korjaamiseen. Dooxe Oy:n tarjouspyyntöpalvelu dooxe.fi on Suomen suurin rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu internetissä.

- Palvelumme kautta Fennian asiakkaat voivat löytää ammattitekijän tarvitsemaansa työkohteeseen nopeasti ja vaivatta sekä Fennia pystyy palvelemaan asiakkaitaan monipuolisemmin. Dooxen tarjouspyyntöpalvelun kautta tavoittaa tuhansia ammattitekijöitä ympäri Suomea, Teemu Piirainen Dooxe Oy:n toimitusjohtaja sanoo.

Dooxe Oy:n tarjouspyyntöpalvelussa on yli 3000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 750 yritystä. Palvelu avattiin käyttäjille marraskuussa 2008.

Lisätietoja:
Nina Kåla, aluejohtaja, Fennia, puh. 040 830 5066
Teemu Piirainen, toimitusjohtaja, Dooxe Oy, puh. 044 222 6666

Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vakuutusyhtiö, joka on osa Fennia-ryhmää. Meiltä saat helposti tarpeesi mukaisen vakuutusratkaisun. Tarjoamme kaikki vakuutuspalvelut kotitalouksille, yrittäjille ja yrityksille sekä asiantuntijaneuvot mm. säästämiseen ja riskienhallintaan.
www.fennia.fi

Dooxe Oy on suomalainen palveluyritys, jonka internetsivusto www.dooxe.fi on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut tarjouspyyntöpalvelu. Ilmainen palvelu tavoittaa tuhansia eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita eri puolella Suomea.
www.dooxe.fi