Korjausurakka.fi -palvelu taloyhtiöiden avuksi

Lehdistötiedote 26.4.2012

Korjausurakka.fi -palvelu taloyhtiöiden avuksi luotettavien urakoitsijoiden valintaan

Korjausurakka.fi -palvelussa taloyhtiöt ja isännöitsijät voivat kilpailuttaa taloyhtiöiden korjausurakoita uudella tavalla sekä saada tarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta. Uusi palvelu mahdollistaa tarjouspyyntöjen toimittamisen ja urakoitsijan valinnan lisäksi myös palautteen antamisen toteutetusta remontista muille verkkopalvelun käyttäjille. Korjausurakka.fi -palvelun kehittämisessä ovat yhteistyötä tehneet Kiinteistöliitto, Suomen Tilaajavastuu Oy ja Dooxe Oy.

Palvelussa mukana olevat urakoitsijat kuuluvat Luotettava Kumppani -ohjelman piiriin, josta tilaajavastuulain asettamat velvoitteet ovat helposti tarkastettavissa Tilaajavastuu.fi -palvelusta. Korjausurakka.fi -palvelu torjuu harmaata taloutta ja huonoa laatua. Korjausurakka.fi -palvelussa on noin 9000 urakoitsijaa eri puolilta Suomea.

- Taloyhtiöiden yksi haastavimmista tehtävistä on hoitaa urakoitsijoiden kilpailutus ammattimaisesti sekä löytää pätevä ja luotettava toteuttaja taloyhtiön remonttiin. Palvelu tarjoaa työkalut onnistuneen urakan toteuttamiseen. Palvelu tuo läpinäkyvyyttä isännöitsijän, taloyhtiön, taloyhtiön osakkeenomistajien ja urakoitsijan väliseen toimintaan parantaen toiminnan tehokkuutta ja toteutuksen laatua. Erityisesti pienet taloyhtiöt, joilla ei ole ammattimaista isännöitsijää, hyötyvät palvelusta., toteaa Kiinteistöliiton yhteysjohtaja Timo Tossavainen.

Urakoitsijoiden Luotettava Kumppani -jäsenyys on olennainen osa palvelua ja tämä kitkee entistä tehokkaammin rakennusalan harmaata taloutta.

- Korjausurakka.fi -palvelu tarjoaa rehellisille urakoitsijoille enemmän pelitilaa. Hyvin tehdyt työt muodostavat palvelussa urakoitsijoille julkiset referenssit ja asiakaspalautteet. Uudet asiakkaat voivat helposti selvittää urakoitsijan luotettavuuden ja kyvykkyyden suoriutua urakasta, Lars Albäck Suomen Tilaajavastuu Oy:n toimitusjohtaja sanoo.

Palvelun toteuttajalla Dooxe Oy:llä on vuosien kokemus tarjouspyyntöpalvelun tarjoamisesta kuluttajille sekä urakoitsijoille. Yhteistyön myötä palvelu pystytään tarjoamaan myös taloyhtiöiden urakoiden kilpailutukseen.

- Kuluttajille ja urakoitsijoille suunnattu Dooxe.fi -palvelu on osoittanut, että vastaavanlaiselle palvelulle on kysyntää. Asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja myös taloyhtiöt ja kiinteistöt hyötyvät merkittävästi uudesta palvelusta, uskoo Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen.

Lisätietoja:
www.korjausurakka.fi
Toimitusjohtaja Lars Albäck, Suomen Tilaajavastuu Oy, puh 040 503 3672
Yhteysjohtaja Timo Tossavainen, Suomen Kiinteistöliitto, puh. 050 320 9464
Toimitusjohtaja Teemu Piirainen, Dooxe Oy, puh. 044 222 6666

Kiinteistöliittoon kuuluu yli 22 000 taloyhtiötä, joissa asuu yhteensä lähes kaksi miljoonaa ihmistä. Taloyhtio.net on Kiinteistöliiton tuottama tietoportaali taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille. www.taloyhtio.net

Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoama Tilaajavastuu.fi -palvelu on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuutietojen rekisteri. Tilaajavastuu.fi -palvelu koostaa kaikki tilaajavastuulain mukaiset tiedot ja pitää ne ajan tasalla. www.tilaajavastuu.fi

Dooxe Oy on suomalainen palveluyritys, jonka internetsivusto www.dooxe.fi on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut tarjouspyyntöpalvelu. Ilmainen palvelu tavoittaa tuhansia eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita eri puolella Suomea. www.dooxe.fi