Urakat helposti ja turvallisesti SoviKaupat-palvelussa

Suomen Maksuturva tarjoaa Dooxen käyttäjille SoviKaupat-palvelun, jolla työstä sopiminen ja maksaminen voidaan hoitaa helposti ja turvallisesti.

Työn tilaajana maksat työn heti pankin verkkomaksupainikkeella Maksuturvalle, joka välittää rahat työntekijälle vasta kun työ on suoritettu sovitun mukaisesti.

Työntekijänä tiedät aina, että työntilaaja on suorittanut maksun ja voit turvallisin mielin suorittaa sovitun työn.

Tunnistetut osapuolet
Kaikki työntekijät on varmennettu sähköisesti pankin tunnistautumispalvelussa (TUPAS). Rekisteröimättömät työn tilaajat voivat maksaa työn ilman varmennusta. Lisäpalvelut edellyttävät kuitenkin käyttäjän varmennusta.
Maksut helposti ja turvallisesti
Työn tilaaja maksaa työn heti Suomen Maksuturva Oy:n asiakasvarat-tilille pankin verkkomaksupainikkeella. Rahat välitetään työntekijälle kun työ on suoritettu sovitun mukaisesti. Työntekijä puolestaan saa tiedon maksusuorituksesta ja työn tilaajan sitoutumisesta kauppaan.

Työn tehtyään urakoitsija tekee vahvistuksen SoviKaupat-palvelussa. Vahvistuksen jälkeen työn tilaajalla on viisi (5) arkipäivää aikaa aloittaa mahdollinen sovittelu, mikäli työssä on jotain huomautettavaa. Muutoin Maksuturva välittää rahat automaattisesti tämän jälkeen urakoitsijalle.
Työn jälkeen tapahtuvat neuvottelut Sovittelu-palvelun avulla
SoviKaupat tarjoaa ainutlaatuisen verkkopohjaisen sovittelupalvelun, jolla osapuolet voivat tarvittaessa hoitaa työn jälkeen tapahtuvat neuvottelut verkossa. Jos työtä ei ole tehty sovitun mukaisesti, osapuolilla on aina mahdollisuus sopia hinnan alennuksesta, lisätyöstä tai jopa kaupan purkamisesta.

SoviKaupat esittely
SoviKaupat hinnat
Suomen Maksuturva Oy