Puukeskus palvelee internetissä yhteistyössä Dooxen kanssa

8.9.2010 Lehdistötiedote

Rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuluttajia ja jälleenmyyjiä palveleva rakennustarvikeliike Puukeskus ja internetissä toimiva rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu Dooxe Oy, www.dooxe.fi, aloittavat yhteistyön.

Rakennustarvikekaupassa internetin tarjoamat mahdollisuudet ovat vielä suhteellisen uutta. ”Internetissä toimivasta tarjouspyyntöpalvelusta on hyötyä erityisesti Puukeskuksen kuluttaja-asiakkaille, joiden on entistä helpompaa ja nopeampaa löytää tekijät pienempiin rakentamisen ja remontoinnin töihin”, toteaa Puukeskuksen myynnin kehityspäällikkö Panu Saikkonen. Dooxen tarjoama palvelu täydentää Puukeskuksen FIX-asennuspalvelua.

”Tarvikkeet ja työ ovat rakentamisessa ja remontoinnissa suurin kustannuserä. Yhteistyö Puukeskuksen kanssa antaa asiakkaillemme merkittäviä etuja, kun Puukeskuksen laaja ja monipuolinen tuotevalikoima on tarjolla www.dooxe.fi -palvelun asiakkaille”, Dooxe Oy:n toimitusjohtaja Teemu Piirainen sanoo.

Tarjouspyyntöpalvelu www.dooxe.fi on merkittävin rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalvelu internetissä, jonka kautta tavoittaa satoja eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita eri puolilta Suomea. Palvelussa julkaistut tekijöiden ja urakoitsijoiden saamat arvioinnit ja suositukset helpottavat kuluttajien valintoja. Myös urakoitsijat voivat löytää lisää töitä palvelun avulla ja työllistää itseään.

Dooxe Oy:n tarjouspyyntöpalvelussa on yli 3000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 700 yritystä. Palvelu avattiin käyttäjille marraskuussa 2008.

Lisätietoja:
Dooxe Oy, Teemu Piirainen, toimitusjohtaja, puh. 044 222 6666
Puukeskus Oy, Panu Saikkonen, myynnin kehityspäällikkö, puh. 050 383 7683

Dooxe Oy on suomalainen palveluyritys, jonka internetsivusto www.dooxe.fi on rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut tarjouspyyntöpalvelu. Ilmainen palvelu tavoittaa satoja eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita eri puolella Suomea.
www.dooxe.fi

Puukeskus on rakennusliikkeitä, teollisuutta, kuluttajia ja jälleenmyyjiä palveleva rakennustarvikeliike. Puukeskuksella on 23 toimipistettä Suomessa, kolme Venäjällä ja yksi Virossa. Vuoden 2009 myynti oli yli 385 miljonaa euroa. Puukeskus työllistää lähes 800 rakentamisen ammattilaista.
www.puukeskus.fi