Löydä luotettava urakoitsija saunaremonttille
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta saunaremonttisi →
Oletko urakoitsija?

Saunan ja pesuhuoneen täydellinen remontti

Osasto: Kylpyhuone, Wc, sauna

Pyydetään tarjousta saunan ja pesuhuoneen täydelliseen remonttiin. Talo on rakennettu 1980 ja pesutiloja remontoitu osittain 2003. Alkuvaiheessa riittää alustava hinta-arvio n. 2000 euron tarkkuudella. Kiinnostavimmista tarjouksista valitaan mahdollinen urakoitsija ja tällöin on mahdollista tutustua remontoitaviin tiloihin tarkemmin ja tarkentaa tarjousta ennen lopullisen, sitovan tarjouksen jättämistä.

Työt voinee aloittaa arviolta helmikuun alkupuolella ja niiden tulisi olla valmiina huhtikuun loppuun mennessä siten, että toukokuussa asunnossa voitaisiin jo asua normaalisti. Tässä on hieman neuvottelun varaa, mutta ehdoton takaraja on toukokuun viimeinen päivä.

Tilojen lattiapinta-ala on yhteensä n. 12m2, joista suunnilleen puolet on saunaa (paneliseinät ja laattalattia) ja toinen puoli pesuhuonetta (seinälaatat ja laattalattia). Huonekorkeus on suunnilleen normaali. (vähän reilu 2metriä) Pohjalaatan osalta saunan ja pesuhuoneen lattia on ns. samaa laattaa ja ne tulee valaa yhdessä erässä. Samaa lattiapintalaattaa voi käyttää sekä saunassa, että pesuhuoneessa.

Saunassa on puukiuas ja lattioissa vesikiertoinen lattialämmitys, joka täytyy purkaa ja uusia remontin yhteydessä. Pesuhuoneessa on yksi suihku ja pesuhuoneen puolella yksi viemäri. Saunassa ei ainakaan toistaiseksi ole ollut viemäriä.

Kosteusmittauksessa on todettu niin mittavat vauriot, että ennen uuden rakentamista kaikki vanhat osat pitää purkaa ulkoseiniä ja pohjalaattaa (perustus) myöden. Kiukaan piippua ei tarvinne muurata uudelleen, mutta muuten kyseessä on siis käytännössä täysin uusien pesutilojen rakennus, kun vanhat rakenteet on ensin purettu tieltä.

Työ annetaan urakkana, johon tulee sisältyä kaikki mahdolliset kulut ja materiaalit. Laadultaan ja käytettäviltä materiaaleiltaan työn tulee olla normaalia keskitasoa.

Työhön sisältyy optio myös mahdollisista pesutiloja ympäröivien autotallin ja kodinhoitohuoneen lattian korjauksista. Tämän hetken tietojen perusteella autotallin korjaukseksi riittänee kuivaus + kuivausreikien paikkaus. Kodinhoitohuoneen tarkempi kosteus ja vauriot päästään arvioimaan varmuudella vasta, kun pesutilojen lattia on purettu. Viimeksi mainittua optiota ei tarvitse huomioida urakassa millään tavoin ja tarjous voidaan jättää pelkästään pesutilojen osalta, mutta pätevälle ammattilaiselle siinä on mahdollisuus lisä-urakkaan, jonka korvauksista sovitaan erikseen. Tällöin myös urakkaan varattua aikaa saattaa olla mahdollisuus pidentää.

Lue myös: Kylpyhuoneremontin hinta

Yhteenveto (työn numero: 1188)

Käyttäjä
ollihakkinen
Kustannusarvio
30 000,00 €
Alin tarjous
22 000,00 €
Sulkeutunut
22.1.2010 12:54
Paikkakunta
38700 Kankaanpää
Toteutus
1.2.2010
Toivottu valmistuminen
30.4.2010
Materiaalit
Täytyy olla osa tarjousta
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
17.1.2010 12:46
Löydä luotettava urakoitsija saunaremonttille
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta saunaremonttisi →
Oletko urakoitsija?

Tarjoukset

Hei! Alustava hinta-arvio, mikä tarkentuu kohteessa käytyäni. Käyn tulevana viikonloppuna Kankaanpäässä, joten kävisin mielelläni kohteessa, 0408784765.
22 000,00 € 18.1.2010
Ota yhteys vapaavuori@gmail.com Lähetä alueesta muutamat kuvat sekä kosteusvaurio kartoitus raportti. Lähetämme sen jälkeen tarjouksemme sähköpostitse tai postissa mikäli niin haluatte.
Lisätietoa yrityksestämme www.salonseudunsanomat.fi/palveluhakemisto
30 000,00 € 17.1.2010