Löydä putkimies helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta putkityö →
Oletko urakoitsija?

Kerrostalokaksion täydellinen remontti

Osasto: Rakentaminen, Remontti , Putkimies, LVI

Tämä tarjouspyyntö on peruttu

Yrityksemme etsii yhteistyökumppania tekemään remontin sijoitusasunnossa Helsingin Kalliossa. Työn aloitus 1.2.2016, valmis esim. 21.2.2016 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoa urakkahintaa, sisältäen kaikki remontin työt (lista alla).

Asunnosta on tehty sisustussuunnitelma, joka on nähtävillä asuntoon tutustuttaessa. Tutustumismahdollisuus 25.1. sopimuksen mukaan.

  1. Purkutyö. Vanha keittiö puretaan ja keittiön komerot poistetaan. Keittiön, eteisen ja olohuoneen välinen seinä puretaan. Makuuhuoneen kaapit puretaan. Vanhat lattiamateriaalit poistetaan. Kylpyhuoneen seinä- ja lattiamateriaalit sekä kalusteet puretaan. Purkuun liittyvät jätteet toimitetaan pois.

  2. Seinien/kattojen tasoitus ja maalaus. Seinissä olevat tapetit poistetaan, jonka jälkeen huoneiston seinien ja sisäkattojen vanhat ruuvinreiät, halkeamat sekä muu epätasaisuus tasoitetaan paklaamalla. Pohjatyöt tulee tehdä huolellisesti, jonka jälkeen seinät ja sisäkatot maalataan valituilla maaleilla.

  3. Ikkunalautojen kunnostustyö. Ikkunalautojen vanha huono maali poistetaan, pohjat tasoitetaan ja ikkunalaudat maalataan.

  4. Sisäovien kunnostus. Asunnon sisäovet joko hiotaan ja maalataan, tai vaihdetaan uusiin. Ovien ympäryslistat vaihdetaan uusiin, ovi maalataan samaan sävyyn. Kahvat vaihdetaan.

  5. Lattioiden kunnostus. Vanhat lattiamateriaalit poistetaan alkuperäisen lautalattian päältä. Tämän jälkeen lautalattia hiotaan ja maalataan. Mahdolliset vanhat pinta-asennusjohdot piilotetaan mahdollisuuksien mukaan jalkalistojen alle, tai koteloidaan siististi. Jalkalistat kiinnitetään joko naulaamalla tai liimaamalla, listat sahataan jiiriin ja tarvittaessa listojen reunat viimeistellään silikonilla.

  6. Keittiön asennus. Vanha keittiö puretaan pois, uudet tulevat IKEAsta, eli myös kaappien rungot on kasattava. Keittiö toteutetaan IKEAn keittiösuunnitelman mukaan (toimitetaan myöhemmin). IKEA -keittiö sisältää kaappien rungot ovineen ja sisustuksineen, sokkelit ja päätylevyt, työtasot (asennus, rei’itys jne), keittiökoneiden, liesituulettimen ja lavuaarin asennus, sekä välitilan levytys ja silikonit. Eli koko keittiö poislukien sähkö- ja putkityöt.

  7. Kylpyhuoneremontti. Kylpyhuone remontoidaan täysin, vanha puretaan pois ja asennetaan uudet vesieristeet, kaakelit ja kylpyhuonekalusteet sekä välikatto. Työn tekijällä pitää olla taloyhtiön vaatima pätevyys vesieristyksen tekemiseen.

  8. Loppusiivous. Kaikki roskat, joita remontissa tulee, kuljetetaan pois asunnosta. Kuljetuksesta ja jätemaksuista vastaa urakoitsija. Asunto siivotaan hyvin, kaikki remonttipöly ym. siivotaan pois siten, että asunto on esittely- ja muuttovalmiissa kunnossa.

  9. Yllämainittuihin töihin liittyvät putkityöt (kylpyhuoneremontti, keittiö)

  10. Kohteen sähkötyöt. Vanhat pisto- ja kattorasiat vaihdetaan. Keittiöön vedetään sähköt liettä varten, sekä työtasolle valot ja pistorasiat. Kylpyhuoneeseen toteutetaan valaistuksen sähköt sekä käyttösähkö.

Urakkahintaan sisältyy materiaalien nouto (esim. kaapit, lattiamateriaalit, ovet ja listat, wc-kalusteet, maalit ja tasoitteet, laastit, ruuvit, jne.), sekä roskien ja tavaroiden pois vientiä jne. Urakka siis “avaimet käteen” periaatteella.

Lue myös: Öljysäiliön poiston hinta

Yhteenveto (työn numero: 13142)

Käyttäjä
popa
Kustannusarvio
4 000,00 €
Alin tarjous
28 000,00 €
Sulkeutunut
15.1.2016 19:46
Paikkakunta
00530 Helsinki
Toteutus
1.2.2016
Toivottu valmistuminen
21.2.2016
Materiaalit
Työn tilaaja vastaa materiaaleista
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
15.1.2016 13:03
Löydä putkimies helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta putkityö →
Oletko urakoitsija?

Tarjoukset

Hei,

Urakkatarjous 28000€ (+ Alv 24%)

Ystävällisin terveisin
Colmicon Oy
info@colmicon.fi
www.colmicon.fi
p. 0405296066

28 000,00 € 15.1.2016
Hinta sis alv 24%,kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit,sähkö-putkityöt,tyytyväisyystakuu
Lopullinen hinta katselmuksen jälkeen
Terv.
32 000,00 € 15.1.2016

Tarjous työn osuudesta.
Lopullinen sitova tarjous mahdollisen työmaakatselmuksen jälkeen.

Tarjous ei sisällä mitään materiaaleja, työntilaaja vastaa materiaaleista.

työn valmistuminen sopimuksen mukaan.

Yt.A-Rak
www.a-rak.fi
a.rakennus@gmail.com

98 800,00 € 15.1.2016
tarjous alv 0
28 900,00 € 15.1.2016