Löydä luotettava urakoitsija kylpyhuoneremonttille
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta kylpyhuoneremonttisi →
Oletko urakoitsija?

14 wc-kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus Lahdessa

Osasto: Kylpyhuone, Wc, sauna

Pyytäisimme urakkatarjousta Lahdessa sijaitsevien 14 kerrostalohuoneiston kylpyhuoneen lattian ja seinien vesieristämisestä ja laatoituksesta sekä kalusteiden uusimisesta. Asunnot ovat perheemme omistamia sijoitusasuntoja ja asunnot kuuluvat yli 100 asunnon taloyhtiöön. Asunnot on rakennettu vuonna 1992 ja kylpyhuoneet ovat alkuperäiskunnossa (muovimatto, seinässä tapetti).

Wc / kylpyhuoneiden määrät ja pinta-alat ovat seuraavat (ovi on vähennetty alla mainituista seinäpinta-aloista):
· yksi kylpyhuone, jossa seinäpinta-ala on yhteensä n. 16m2 ja n. 3m2 lattiapinta-ala;
· kaksi kylpyhuonetta, joissa seinäpinta-ala on n. 18,5m2 ja n. 4m2 lattiapinta-ala;
· seitsemän kylpyhuonetta, joissa seinäpinta-ala on n. 19m2 ja n. 4m2 lattiapinta-ala;
· kaksi kylpyhuonetta, joissa seinäpinta-ala on n. 21m2 ja n. 5m2 lattiapinta-ala; sekä
· kaksi kylpyhuonetta, joissa seinäpinta-ala on n. 18,5m2 ja n. 4m2 lattiapinta-ala.

Alla tietoja urakasta sekä ohessa kuvia kohteesta (esimerkkikuvia nykyisistä kylpyhuoneista, pohjapiirustuksia eri asuntokoista jotka nyt ovat kyseessä ja yksi esimerkki kylpyhuoneesta, joka on jo remontoitu aiemmin).

Näin ollen vaiheet ovat nähdäksemme:

Remontoijalta vaadimme:

Haluamme remontoijalta urakkahinnan (sisältäen työn, alvin ja matkakulut) sekä aikatauluarvion (eli kauanko urakassa menisi ja milloin voitte aloittaa). Urakkaa voidaan tarvittaessa tehdä myös osissa (esim. 3 kylpyhuonetta aina kerralla valmiiksi alusta loppuun) ja jos tämä on remontoijan toive, on syytä etukäteen mahdollisimman tarkasti sopia ajankohdista ja muista yksityiskohdista.

Työt on mahdollista aloittaa jo toukokuussa tai vaihtoehtoisesti milloin vain seuraavien kuukausien aikana (viimeistään kuitenkin elokuun alussa). Remonttien tulee olla valmiita viimeistään syyskuun viimeinen päivä. Asunnot ovat vuokrattuna remontin aikana, ja vuokralaisten kanssa sovitaan niin, että remontoijat voivat varsin joustavasti toimia asunnoissa. Näin mahdollistuu useamman kylpyhuoneen remontointi samanaikaisesti, mikäli tämä nähdään kustannustehokkaimmaksi (turhan odottelun välttämiseksi esim. kuivumisvaiheissa). Pyrkimyksenä on, että ne vuokralaiset, jotka ei poistu remontin ajaksi, voisivat käyttää wc-pönttöä mahdollisimman monena yönä. Pyrkimyksenä on, että remontit valmistuisivat aina mahdollisimman nopeasti niissä asunnoissa, joissa remontti aloitetaan. Pystymme mahdollisesti järjestämään yöpymismahdollisuuden remontin ajaksi (lattiamajoitus omilla patjoilla).

Meille on useita kymmeniä sijoitusasuntoja näidenkin asuntojen lisäksi ja jos tässä yhteydessä löydämme sopivan remonttifirman, on hyvinkin mahdollista, että tulevaisuudessa meiltä tulee lisää toimeksiantoja teille.

Lue myös: Kylpyhuoneremontin hinta

Yhteenveto (työn numero: 13785)

Käyttäjä
KimmoSalin
Kustannusarvio
1,00 €
Alin tarjous
1,00 €
Sulkeutunut
22.6.2016 18:37
Paikkakunta
15320 Lahti
Toteutus
15.5.2016
Toivottu valmistuminen
30.9.2016
Materiaalit
Työn tilaaja vastaa materiaaleista
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
23.4.2016 18:37
Löydä luotettava urakoitsija kylpyhuoneremonttille
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta kylpyhuoneremonttisi →
Oletko urakoitsija?
Kuvat
Kuva #1 Kuva #2 Kuva #3 Kuva #4

Tarjoukset

mcv
(6)
Urakkatarjous katselmuksen jälkeen. Meillä 3 ammattitaitoista laatoittajaa+putki-ja sähkömies. Pitkä kokemus vastaavanlaisista urakoista. Hyvät referenssit löytyy. Saatte meiltä erittäin kilpailukykyisen hinnan. Ota yhteyttä sähköpostitse minttu.matikainen@live.com niin sovitaan aika katselmukselle.
1,00 € 27.4.2016
Hei, ota yhteyttä mantsalanrakennusurakointi@gmail.com tai 044 919 4114, niin sovitaan katselmus kohteessa tarjouksen antamista varten. Meillä kokemusta yli 100 vuokra-asunnon remontista ja tällä hetkellä käynnissä 6 kylppäriremonttia muiden työkohteiden lisäksi. Tilaajavastuu velvoitteet, ym. kunnossa ja toimitan tarvittaessa suosittelijoiden yhteystietoja. Ystävällisin terveisin Samu Puro, Mäntsälän Rakennusurakointi Oy
1,00 € 28.4.2016
morjes.tarjous sisältää työn,alv,n,putkityön,sähkötyön,asiakkaan tarvikkeista.25v kokemus,työaika 2kk,0408752368/mäkinen/osk
4 700,00 € 6.6.2016