Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Allergiasiivous

Osasto: Siivous, Lastenhoito

Olemme muuttamassa ja nykyiseen asuntoon pitäisi lopuksi tehdä allergiasiivous.

Asunto on 40 neliömetrin 1 h + k + kph Vallilassa. Asunnossa on asunut yksi koira (eli ei kissoja tai muita eläimiä), eikä asuntoon tarvitse tehdä otsonointia. Paras ajankohta siivoukselle olisi heinäkuun loppu.

Etsimme tarjouksia kattavasta allergiasiivouksesta, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan voiko siihen yhdistää muutto-/loppusiivouksen ja mitä tämä tarkoittaisi kustannuksiltaan ja sisällöltään. Toivomme tarjouksen sisältävän tarkan erittelyn työstä.

(Kustannusarvio on suuntaa antava, sillä emme itse tarkalleen tiedä työn sisältöä)

Yhteenveto (työn numero: 18134)

Käyttäjä
mkallio
Kustannusarvio
600,00 €
Alin tarjous
590,00 €
Sulkeutunut
20.7.2018 12:13
Paikkakunta
00510 HELSINKI
Toteutus
25.7.2018
Toivottu valmistuminen
30.7.2018
Materiaalit
Täytyy olla osa tarjousta
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
20.6.2018 12:13
Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Tarjoukset

Tarjoushintamme sisältää alv:in. kuulumme epr.ään ja kauttamme myös kotitalousvähennys mahdollista.

Terveisin
Sari

MK-Power Oy

P.S Parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse 050 356 5000

Kauttamme onnistuu myös muuto/loppusiivous. sovitaan siitä erikseen kun tiedämme tarkemmin minkälaisesta kohteesta on kyse.

600,00 € 1.7.2018
tarjous on alergia siivouksesta 590,00 sis.pesuaineet työliinat ym.muut työtarvikkeet,alergia siivouksessa pyyhitään pinnat,loppu siivouksesssa kaikki pinnat pestään ja käsitellään.loppu siivouksen h.350e sis.pesuaineet ja tykötarpeet. ja alv. olemme vaimoni kanssa erikoissiivouksen ammattilaisia,teemme noki ja savusiivouksia vakuutusyhtiöille ja yhteistyö kumppaneille.työstämme saa kotitalous vähenyksen ja työtakuun. ja siivoukset voi ottaa erikseen.
590,00 € 9.7.2018

Moi

Tarjoasin pyytämästäsi allergiasiivouksesta. Tähän alkuun neuvoisin, että ehdottamasi muutto-/loppusiivousta ei erikseen tarvita, allergiasiivous on paljon kattavampi ja perusteellisempi.

Allergiasiivoukseemme kuuluu kertakäyttöisten pyyhkeiden käyttö siten, että joka paikalle on omansa. Höyrypuhdistuslaitteella kaikki pinnat mitkä materiaalinsa puolesta pystyy höyryllä puhdistamaan. Lattialistojen irroittaminen, niiden puhdistaminen ja niiden taustojen. Patterien puhdistus kauttaaltaan. Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Imuri HEPA-suodattimella. Puhdistusaineeksi sellainen joka tehoaa eläinperäiseen likaan.
Jos huoneistosi on erityisen korkea(yli 2,5m), ilmoitathan siitä niin osaan varautua pidemmillä tikkailla.

Heinäkuun loppu käy minulle. Sovitaan vain tarkempi päivä. Työn kestoksi arvioin yhen päivän, mutta yllätyksien varalta olisi hyvä, ettei heti seuraavana päivänä tuotaisi muuttotavaroita.
Erittelin mahdollisimman tarkasti tarjouksen sisällön, jos kuitenkin jäi kysyttävää ole yhteydessä.
Hinta sisältää alv. 24% ja kaiken työhön kuuluvan, piilokuluja ei tule. Työnosuus hinnasta on kotitalousvähennykseen kelpaava.

Huomioithan, että dooxe ei enään päivittele yrityksien tietoja. Kuulun ennakonpidätysrekisteriin ja luotettava kumppani ohjelmaan.

Ystävällisin terveisin
Joni/Oritimber Oy
044 970 7771
yhteydenotto@oritimber.fi
www.oritimber.fi
2851308-6

940,00 € 3.7.2018