Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta maalaustyö →
Oletko urakoitsija?

Parveketolpan uudelleenmaalaus

Osasto: Maalari, Maalaus, Sisustus , Rakentaminen, Remontti

3/3 kerroksessa sään armoilla olevasta parveketolpasta on maali ropissut suurelta osin pois ja se pitäisi maalata taas silmää miellyttäväksi.

Tolpan mitat: korkeus 2.9 m, halkaisija 0.260 m eli maalattava pinta-ala n. 2.5 m^2. Parvekekaide on lähellä tolppaa joten tässä joutuu varmasti käyttämään putoamissuojaimia.

Oven vieressä ilmainen parkkipaikka.

Tarjoa työ materiaaleineen tämän työohjeen mukaan tehtynä:

Vauriot voidaan halutessaan paikata korjauslaasteilla (valmistajia on paljon, Tikkurila, Weber, Sto, Sakret Norden, Dana Lim yms.), tällöin kaikki maalikerrokset on poistettava alta hyvän tartunnan aikaansaamiseksi. Pienempiä vaurioita voi tarvittaessa korjata esimerkiksi Casco OneFill massalla tai Dana Lim 612 tasoitteella, molemmat soveltuvat ulkokäyttöön betonipinnoille. Mikäli maalaukseen käytetään Tikkurilan maaleja, saa heidän laboratorion antamalla analyysillä sävytettyä maalin oikein seuraavalla koodilla: XF As.Kyyhkysmäki 22
HUOM! kyseinen koodi käy siis vain Kivisil julkisivumaaliin ja Finngard silikonihartsimaaliin. Tikkurila Pro Gray -värikartan sävy nro. 1959 on myös lähellä oleva värisävy, tämän voi sävyttää myös muihin maaleihin

Esikäsittely:
Puhdista pinnat liasta, pölystä ja suoloista. Pese homehtuneet, sammaloituneet ym. pinnat alhaalta ylöspäin Tikkurilan Homeenpoistolla käyttöohjeen mukaisesti. Poista aikaisemmin maalatulta pinnalta hilseilevät ja heikosti kiinni olevat tai jauhemaiset maalikerrokset. Poistomenetelmä valitaan alustan lujuuden ja poistettavan maalityypin mukaan (esim. teräsharjaus, kuumavesipainepesu tai vesi-hiekkapesu). Poista myös heikosti kiinni oleva, hauras betoni. Avaa mahdolliset halkeamat piikkaamalla tai kulmahiomakoneella tms. Puhdista esiin tulleet teräkset ruosteesta ja tee suojamaalaus.

Pohjustus:
Pohjustus yhteen kertaan Tikkurilan Silikonipohjusteen ja veden seoksella suhteessa 1:19 (1 osa Silikonipohjustetta sekoitetaan 19 osaan vettä). Valmiiksi sekoitettu liuos on käyttökelpoista 24 tuntia. Pohjuste levitetään runsaasti käsiteltävälle alueelle ns. “märkää märälle” -menetelmällä. Pohjuste voidaan levittää joko sivellen, harjalla, tai ruiskuttaen reppuruiskulla. Pohjusteella käsitelty pinta on päälle maalattavissa aikaisintaan seuraavana päivänä.

Maalaus:
Pohjamaalaus Tikkurilan Pohjustegeelin ja Kivisil-julkisivumaalin seoksella, jonka seossuhde on 1 litran astia Pohjustegeeliä 10 litran astiaan Kivisil-julkisivumaalia. Sekoita Pohjustegeeli ja Kivisil-julkisivumaali hyvin keskenään (n. 5 minuuttia koneellisesti) ennen käyttöä. Ohenna tarvittaessa seosta vedellä korkeintaan 5 %

Pintamaalaus kertaalleen aikaisintaan 12 tunnin kuluttua pohjamaalauksesta ohentamattomalla Kivisil-julkisivumaalilla ilman Pohjustegeeli-lisäystä.

Lue myös: Seinien maalauksen ja tasoituksen hinta

Yhteenveto (työn numero: 19187)

Käyttäjä
nb990
Kustannusarvio
300,00 €
Alin tarjous
600,00 €
Sulkeutunut
18.4.2019 22:46
Paikkakunta
Espoo 02650
Toteutus
29.4.2019
Toivottu valmistuminen
24.5.2019
Materiaalit
Täytyy olla osa tarjousta
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
17.2.2019 21:46
Kuvat
Kuva #1 Kuva #2

Tarjoukset

tarjous kattaa kaiken työn sekä tarvikkeet
600,00 € 18.2.2019
Hei.
Parveketolpan huoltokorjaus
1000e + alv. sisältää materiaalit sekä loppusiivouksen.
Työ tehdään asianmukaisin työvaihein. ja niille tarkoitetuin materiaalein.
Työnkesto 3-4 päivää.
Ota yhteyttä:
Aallon Rakennus
aaltorak@gmail.com
0414901200
1 000,00 € 20.2.2019