Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Rossipohjan kunnostus

Osasto: Rakentaminen, Remontti

Rossipohjan työn kartoitus ja työ itsessään. Talo rakennettu -66 ja kuntokartoitus tehty 1/20. Kartoituksessa ei ollut akuuttia työtä mutta maininta että rakenteet tulossa käyttöiän päähän ja painumista esiintyy jonkin verran esiintyy. Työn hintaa ei tarvitse heti osata tarkkaa sanoa vaan toivomme hyvää, tehokasta työmiestä joka kartoitus käynnin yhteydessä voisi antaa urakka hinta tarjouksen. Toivomme että työ saataisiin valmiiksi kesän aikana.

Yhteenveto (työn numero: 20611)

Käyttäjä
Marianna
Kustannusarvio
10 000,00 €
Alin tarjous
1,00 €
Sulkeutunut
8.6.2020 21:15
Paikkakunta
01420 Vantaa
Toteutus
8.6.2020
Toivottu valmistuminen
31.8.2020
Materiaalit
Täytyy olla osa tarjousta
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
17.5.2020 13:12
Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Käyttäjäarvio (8.6.2020)

Arviointikäynnillä tulivat purkamaan pieniltä sovituilta alueilta lattiaa. Lattiaa purettaessa kylpyhuoneesta piikkasivat ohi lattialämmityksestä. Tämän jälkeen todettu, että kaikkialla asunnossa on lämmityksenä lattia- tai kattolämmitys. Seuraavaan kohtaan mennessä piikkasivat lattialämmityksen poikki ja hiukan naureskellen totesivat ettei onneksi ollut virtaa. No ei kai kun olin sulakkeen napannut pois. No työt sovittiin ja totesivat että kaapeli menee rikki työn ohessa muutenkin. No varmistivat sitten että kaapeli oli päreinä, nimittäin kaapelissa oli lopulta 14 jälkeä piikkauksesta kahden metrin matkalla. Työn aikana työntekijä varmisteli moneen kertaan, että onko tämä ja tämä ok. Kun totesimme että jos siitä tulee hyvä, niin on ok. Olemmehan tilanneet ammattilaisen siksi, että saisimme varmasti hyvää. Lopputulos oli kuitenkin meille järkytys; lattia oli kuin muhkurainen liukumäki. Vatupassiakaan ei tarvinnut tämän todetaksemme. Tähän tekijän kommentti oli, että on vedetty vanhojen puiden mukaan. No me emme pyytäneet vanhojen puiden mukaan tekemistä, vaan hyvää jälkeä. Lisäksi lattia oli liian korkealla, mutta sitä ei kuulemma saa kuin siihen tai 2cm alemmaksi, ilman välivaihtoehtoja. Mainittakoon että materiaalina puu. Lastulevy taas oli liian pieni ja seinän väliin jäi iso kolo. Ruuveja oli jätetty lattialle koiran ja lasten iloksi. Lisäksi annoimme vaihtoehdot tehdä työn hyvin ja maksamme koko sovitun summan tai maksamme x summan ja työ jää siihen. Työntekijä valitsi alkuun että tulee korjaamaan työn kunnialla loppuun. Kuitenkaan hän ei suostunut kustantamaan uutta levyä ja syyllisti meitä pieneen asiaan takertumisesta. Olisi myös halunnut, että maksamme kuluneista materiaaleista kesken urakan. Kun emme suostuneet, valitsi hän vaihtoehdon, jossa jättää työt kesken, mutta alkoi vaatimaan maksua heti. Kokemuksena valtava pettymys.

Tarjoukset

Asennus Valittu työntekijä
(0)
Hei ota yhteyttä niin tulen käymään katselmuksessa. Suomalaiset tekijät ja työlle takuu. Kaikki paperit kunnossa ja voidaan toimittaa ennen työnaloitusta.
T.Tero
Terolai@hotmail.com
0402521173
1,00 € 17.5.2020
Hei,
Olemme kiinnostuneita tarjoamaan työn.
Soittele sopiaksemme ajan työmaakäynnille.
T. Tapani 0505520664
1,00 € 31.5.2020

Kunnostamme alapohjia sekä yläpohjia.
Teemme eristeidenvaihdot ja massanvaihdot. Sekä muut muut työhön liittyvät korjaustyöt.
Toimialueemme on Turku+150km.

www.pespu.fi

Lauri Imberg 0449870142

85,00 € 23.5.2020