Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

1 ulko-oven vaihtaminen ja uuden asentaminen ikkunan tilalle

Osasto: Rakentaminen, Remontti

2 uutta ovea vanhaan puutaloon:

a) Vaihdetaan ulko-ovi, koska se ei enää ole tiivis ja ovi-aukko on liian matala. Vanha ovi poistetaan. Hirsiseinästä sahataan 1-2 parrua lisää tilaa korkeussuunnassa. Uusi ovi asennetaan ja siihen lukkopesä vanhasta ovesta.
b) Asennetaan uusi ovi talon sisältä uudelle terassille. Tulevan oven kohdalla on nyt ikkuna. Ikkuna poistetaan. Aukko seinässä suurennetaan tarpeen mukaan (tästä kohtaa talo ei ole hirsirunkoinen vaan ihan tavallista puuta vain). Uusi ovi asennetaan. Terassille käyntiä varten rakennetaan mahdollisesti vielä porras korkeuseron vuoksi.

Uudet ovet tilattu Skaalasta.

Toteuttajalta halutaan referenssejä vastaavista toteutuksista.

Yhteenveto (työn numero: 3986)

Käyttäjä
heidisviljamaa
Kustannusarvio
á 0,00 €/tunti
Yhteensä: 35,00 €
Alin tarjous
500,00 €
Sulkeutunut
7.9.2011 07:23
Paikkakunta
02660 Espoo
Toteutus
5.9.2011
Toivottu valmistuminen
9.9.2011
Materiaalit
Työn tilaaja vastaa materiaaleista
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
31.8.2011 01:36
Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Käyttäjäarvio (10.10.2011)

Toimittaja petti lupauksensa. Odotimme häntä saapuvaksi kahtena lauantaina klo 8 - turhaan. Työ jäi tekemättä! Ensimmäisellä kerralla toimittaja oli laittanut sähköpostiviestillä peruutuksen, jota perhe ei huomannut, eikä vastannut puheluihin. Vasta puolelta päivin huomasimme viestin. Seuraavalla viikolla saimme toimittajan puhelimitse kiinni useiden yritysten jälkeen tiistaina ja hän lupasi taas tulla lauantaina klo 8 hoitamaan lupaamansa työn. Odotimme taas ja aivan turhaan. Tällä kertaa toimittaja ei ollut jättänyt mitään viestiä, eikä hän taaskaan vastannut puhelimeen. Yritin tavoittaa toimittajaa vielä seuraavalla viikolla selvittääkseni mikä oli homman nimi, mutta hän ei enää vastannut puhelimeen. Mukavan kuuloinen mies puhelimessa, mutta epätavallisen epäluotettava!

Tarjoukset

Valittu Työntekijä
500,00 € 5.9.2011
KKN Finland Oy tekee ”Lähes kaikkea puusta..”, valmistamme uniikkeja huonekaluja siinä missä terassin tai erikoisempia töitä puusta. Myös asennus sekä kunnostustyöt ovat meille hyvin tuttuja. Hyvä lopputulos on meille aina kunnia-asia. Työt teemme tuntityönä tai urakkana. Ottakaa yhteyttä ja jutellaan asiasta enemmän.
Palveluihimme pääsette tutustumaan osoitteessa www.kkn.fi
45,00 € 31.8.2011

Tarjous sisältää ovien asennuksen ja niihin tarvittavat materiaalit(sisälistat,ulkovuorilaudat sekä kynnyspellityksen)Oviaukon muutostyöt lisäksi tuntityönä 40€/h. N.200 kpl Ikkuna ja ovi saneerauskohteen kokemus.
Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Ottakaa yhteyttä halutessanne palveluitamme.
www.remonttiässät.fi

370,00 € 4.9.2011