Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Betonipengerryksen suunnittelu ja kevytrakenteisen talousrakennuksen piirustukset

Osasto: Suunnittelu, valvonta , Sekalaiset palvelut

Tämä tarjouspyyntö on peruttu

Tampereen Hyhkyssä sijaitsevalle rinnetontille olisi tarve betonipengerrykselle ja pienelle ulkorakennukselle.

Ensi kesänä olisi aikomuksena rinteen pengertäminen samalla tavalla, kuten osa pihasta on jo alkujaan tehty. Lehtikasan alla rinne on jyrkkä ja pienessä pihassa se on täysin hukkamaata.
Ala-pihaan kaivattaisiin tilaa, sekä toisaalta ylä-pihalle tasaista nurmikkoa. Lisäksi tarve olisi saada ala-pihalle katos, jossa olisi paikat roskiksille, pienelle varastolle(lähinnä ruohonleikkuria ja muuta sellaista varten) sekä polkupyörille. Rakennus olisi pitkittäin nykyisten roskiksien kohdalla ja siitä kohti uutta muuria. Rakennuksen soppeihin olisi kulku pihalta päin ja järjestys vasemmalta oikealle olisi roskakatos, varasto ja pyöräkatos.

Nyt tarvitsisin kuvia maisema-arkkitehdille toimenpidelupaa varten.

Liitteenä on muutama kuva, jos niistä selviäisi tarve paremmin. Nykyinen harmaa betonimuuri on myös tarkoitus pinnoittaa samalla kuin uusikin. Olen hankkinut kurun harmaata liuskekiveä, jota sommitellaan vaalean hierteen kanssa.

Muurin valmistaminen tehtäisiin osin itse ja osin alihankintana. Ilmeisesti edullisin tapa on tehdä muotti ja raudoitus, sekä tilata lopuksi betoniauto täyttämään se. Yläpihalle tulee siis nurmea ja muuta puutarhaa, joten maanpaine ei kovin kovaksi muodostu.

Ilmeisesti muuria varten tarvittaisiin poikkileikkauskuvat(joiden perusteella myös muurin osaisi raudoittaa sopivasti), sekä jokin yleisempi kuva kaavaan. Skannatussa kuvassa punaisella on uuden muurin (noin) mitat, sekä vihreällä vanhan muurin mitat.

Talon piirustuksissa on kuva viemärilinjasta, joka menee ilmeisesti tulevan muurin alla. Muuten sillä ei liene merkitustä, ellei putki nyt satu olemaan kovin pinnassa.

Rakennuksen voisi tehdä joko laatalle, tai maapohjaiseksi, joten siitä pitäisi olla tarvittavat kuvat. Rakennusoikeutta meillä ei ilmeisesti ole jäljellä, joten ilmeisesti rakennuksen maksimikoko on 10 neliömetriä.

Kuvien pitää olla sellaisia, että niiden perusteella tarvittava toimenpidelupa myönnetään.

Yhteenveto (työn numero: 4759)

Käyttäjä
majussi
Kustannusarvio
500,00 €
Alin tarjous
35,00 €
Sulkeutunut
11.4.2012 20:41
Paikkakunta
33270 Tampere
Toteutus
13.3.2012
Toivottu valmistuminen
15.5.2012
Materiaalit
Täytyy olla osa tarjousta
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
12.3.2012 19:41
Löydä tekijä helposti
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta remonttisi →
Oletko urakoitsija?

Tarjoukset

Terve!

Suunnittelu tuntityönä 35€ + Alv23%. Ilmaisen kohdekäynnin jälkeen voin antaa kiinteän kokonaishinnan. Meiltä suunnittelun lisäksi tarvittaessa myös vastaavamestari hankkeelle sekä rakennuttamis- ja rakennuspalvelut.

Ystävällisin terveisin Rakennusliike HTM Oy

Rakennusliike HTM
040 504 6980
tiedustelut@rakennusliikehtm.fi
www.rakennusliikehtm.fi

35,00 € 17.3.2012