Löydä luotettava urakoitsija kattoremontille
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta kattoremonttisi →
Oletko urakoitsija?

Kattoremontti sisältäen mm. myös piipun fiksauksen

Osasto: Kattoremontti, kattotyöt , Muurari, Muuraus

KATTOREMONTTI sisältäen mm. myös piipun fiksauksen

Toivon mahdollisimman nopeasti allaolevasta urakkasopimusluonnoksesta ilmenevään urakkaan hintatarjouksia. Kohteena vanha ulkorakennus, joka sijaitsee osoitteessa Palomäentie 60, 32520, Latva, ORIPÄÄ. Kerro työkokemuksesi/koulutuksesi, johon perustuen katsot olevasi kykenevä suorittamaan urakan, kiitos! 050 9107 118/Outi Pinnioja

URAKKASOPIMUSLUONNOS:

Urakka kattaa töiden osalta:

Materiaalien osalta:

a) Janla Oy:n lukkosaumakate PK Klassikko 0,6 mm, pinnoite Prelac Nova (kiiltävämpi pinta), väri tummanharmaa 023. (leveys 480 mm, asennus ruostumattomilla ruuveilla) (pellissä valmiiksi taitettu alaräystäs)
b) Virte-Metallin Platon lukkosaumakate, tummanharmaa RR23, leveys samoin 480 mm, kiiltävämpi Nova-pinnoite (asennusohjeiden mukaan edellyttää 200-300 mm etäisyyksillä toisistaan sijaitsevat vaakaruodelaudat).
c) Ruukki Classic C RR23 tummanharmaa

-Valittua valmistajaa ja katevaihtoehtoa vastaavat harjapellit ja päätylistat samalla sävyllä ja pinnoitteella kuin peltikatekin.

Tilaajana huolehdin itse kaikkien purku-/ym.jätteiden asianmukaisesta hävittämisestä/kierrättämisestä, joita kattoremontista aiheutuu.

Urakan suorittaja vastaa kaikkien mittauksien oikeellisuudesta, eli mitat ovat tässä tekstissä mainittuina alustavia noin-mittoja ja urakan suorittaja huolehtii mittojen sopivuudesta kuten muutenkin työn huolellisesta ja ammattitaitoisesta suorittamisesta.

Sähköä ei ole tontilla käytettävissä. Urakka maksetaan kun se on valmistunut. Urakan suorittaja sitoutuu siihen, että urakan tulee olla valmis 02.12.2012 mennessä. Jos urakka viivästyy urakan suorittajasta johtuvasta syystä, maksaa urakan suorittaja 500 e viivästymiskorvausta urakan tilaajalle jokaiselta alkavalta viikolta eli 3.12.2012 alkaen.
(Viivästymiskorvausvelvoite on tässä siksi, että tilaajalle itselleen aiheutuu sakkoa, jos rakennus ei ole kunnostettu ajallaan rakennustarkastajan hyväksymänä). Urakan suorittaja ei kuitenkaan vastaa rakennuksen kelpoisuudesta rakennustarkastajan tarkastusta ajatellen. Urakan suorittaja vastaa tämän urakkasopimuksen sisällössä mainittujen töiden kohtuullisesta suorittamisesta ajallaan ja sovitunlaisesti kuten edeltävästä tekstistä ilmenee sekä muutoin tässä sopimuksessa ilmenevistä velvoitteistaan. Urakan suorittaja vakuuttaa, että hänellä on tarpeellinen kokemus vastaavien töiden tekemisestä, jotta hän suoriutuu tämän urakan toteuttamisesta sovitusti.

Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, toinen urakan tilaajalle, toinen urakan suorittajalle.
Osapuolten allekirjoitukset yhteystietoineen alla (+paikka ja päiväys)

Urakan tilaaja Urakan suorittaja

Lue myös: Kattoremontin hinta

Yhteenveto (työn numero: 6124)

Käyttäjä
evian
Kustannusarvio
1 500,00 €
Alin tarjous
3 250,00 €
Sulkeutunut
18.11.2012 06:39
Paikkakunta
32520 ORIPÄÄ
Toteutus
24.10.2012
Toivottu valmistuminen
2.12.2012
Materiaalit
Täytyy olla osa tarjousta
Maksu
Toteutuksen jälkeen
Ilmoitettu
19.10.2012 07:39
Löydä luotettava urakoitsija kattoremontille
Saat useamman tarjouksen yhdellä tarjouspyynnöllä
Kilpailuta kattoremonttisi →
Oletko urakoitsija?

Tarjoukset

Terve!
voimme tulla tekemään kattonne remontin.
Meillä pitkä kokemus kattoremonteista ja kattojen rakennemuutoksista..

Meillä vaan on sellainen tilanne töiden puolesta että meillä alkaa marraskuun alussa 2 omakotitaloa joten teidän työnne pitäisi suorittaa aika pikaisesti..
Meidän referenssit ja yht. Tiedot löytyvät
www.rakennusjalo.fi
Suosituksia löytyy osuma.fi

3 250,00 € 23.10.2012