Cramo

Cramo on palveluyritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokrauspalveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen ja myyntiin. Cramon kone- ja laitevuokrauspalvelut koostuvat rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja niihin liittyvistä palveluista. Cramo on yksi toimialansa johtavista palveluntarjoajista Euroopassa. Cramolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa ja Venäjällä.

Meiltä Cramolla voit vuokrata koneita ja laitteita, nostimia, telineitä ja käyttää rakentamiseen liittyviä palveluitamme. Valikoimamme on laaja kattaen kaiken pienkoneista telineisiin ja maanrakennuskoneisiin. Cramo-palveluista löydät muun muassa sähköistys- lämmitys- ja julkisivupalveluita.
Tutustu Cramon vuokrakoneisiin →

Cramo tarjoaa nykyaikaisia vuokrauspalveluratkaisuja Cramo-konseptin mukaisesti. Konseptin mukaan rakennusyrityksille, kaupan, teollisuuden ja julkisen sektorin asiakkaille sekä yksityishenkilöille tarjotaan erilaisia vuokrausratkaisuja ja -palveluja koneiden, laitteiden ja siirtokelposten tilojen vuokraamiseen.

Tuotevalikoimansa ja laajan palvelutarjoamansa avulla Cramo vähentää asiakkaidensa investointitarpeita ja kehittää kokonaisvaltaisia vuokrausratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin pitkällä ja lyhyellä aikavälillä.

Cramon noin 2.000 työntekijää palvelee yli 90.000 asiakasta 284 toimipisteessä 11 maassa. Vuokrattavia koneita ja laitteita on noin 190.000.