Tietoa Dooxesta

Dooxe on palvelu, joka auttaa löytämään tietoa remonttien hinnoista.

Dooxen historia

Vuosina 2008 - 2021 Dooxe toimi rakentamisen ja remontoinnin tarjouspyyntöpalveluna. Palvelu perustui käänteiseen huutokauppaan. Asiakkaat yksinkertaisesti ilmoittivat työstä lähettämällä tarjouspyynnön ja kuvailemalla mitä pitäisi tehdä jonka jälkeen palvelun tarjoajat tekivät kilpailevia tarjouksia voittaakseen työn. Asiakkaat päättivät mikä palvelun tarjoajista saa työn. Valinta perustui hintaan, laatuun, saatavuuteen tai muihin tekijöihin.

Miten Dooxe lähti liikkeelle?

Tunnettua on, että on vaikeaa löytää tavallisille töille työntekijöitä ja vastaavasti palvelun tarjoajien on työlästä löytää asiakkaita. Tähän kuluu paljon aikaa, se on hankalaa ja tehotonta - siksi Dooxe perustettiin. Asiakkaat etsivät tekijöitä “suusta suuhun” menetelmällä, kyselemällä, soittelemalla tutuille tai keltaisilta sivuilta. Puhelimessa on hankalaa kuvailla työ ja sen vaatimukset. Ja tämä on tehtävä useampaan kertaan, mikäli haluaa vertailla eri tekijöiden tarjoamia hintoja. Lopulta sekä asiakas ja palvelun tarjoaja voivat pettyä, kun työ olikin erilainen vaatimuksiltaan, hinnaltaan ja laadultaan.

Tällä samalla polulla jatkaa UrakkaDiili, minkä tarkoitus on yhdistää remontin tilaajat vaivattomasti luotettavien ja muiden asiakkaiden arvioimien tekijöiden kanssa.

Ota yhtyettä

Dooxe-palveluun liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@devea.fi.