DT

Vankka remontoinnin ammattilainen maalaus- ja tasoitealalla sekä parkettialalla. Remontoinnit katosta lattiaan onnistuu aina takuutyönä. Alla asiakaspalautteitamme lähiajoilta:

Teemme pääasiassa remontteja ja lattiatöitä sekä pieniä putkitöitä pääasiassa Helsingin ja Espoo – Vantaan alueella.

1.9.2013 – 15.10.2013

Ison kaksion remontti ja seinän purkaminen Rajatorpassa

Makuuhuoneen ja olohuoneen välinen kantamaton seinä purettiin sekä oviaukot tehtiin ovettomiksi ja reunat tasoitettiin. Asunnon seinät ja katot tasoitettiin ja maalattiin. Parketti valkolakattiin. Lisätyönä timpuri laittoi oviaukkoihin rosterista kulmalistat. Vaikka urakka hieman venyi alkuperäisestä aikataulusta lisätöiden takia olin jälkeen hyvin tyytyväinen ja palvelu oli erittäin asiallista.

T. Kelamaa, Vantaa

1.9.2013

Omakotitalon 2 huoneen lautalattioiden hiominen ja valkolakkaus, Helsinki

Urakoitsija korjasi edellisen remppamiehen sotkut lattiasta. Maalit ja akryylit hiottiin pois. Kuopat tasoitettiin. Lopputulos oli parempi kuin odotimme. Asiallista ammaattitaitoista palvelua.

M.Kanerva, Helsinki

2.7.2013-31.8

Kaksion remontti Kalliossa ja parketin hionta

Urakoitsija suoritti työn alusta loppuun asti ajallaan ja lisätyöt tehtiin pikaisesti ja olivat hyvin tehty. Asunnon katot ylitasoitettiin betonvalupintaisesta tasaisiksi, seinät ylitasoitettiin ja maalattiin. Keittöstä poistettiin seinämä ja rakenettiin kotelo lisätyönä. Parkettilattia hiottiin ja lakatiin sekä jalkalistat asennettiin.Voin suositella tekijöitä.

M. Niemi, Helsinki

1.5- 1.7.2013

Kaksion täysremontti Haukilahdessa

Kaksion katot ja seinät ylitasoitettiin, maalattiin sekä lattia vaihdettiin parketiksi. Kaikki kalusteet vaihdettiin ja keittiö asennettiin. ‘Hyvää jälkeä ja ammattitaitoista työtä. Suosittelen.

M.P

9.6.2013

1 h + kk pintaremontti Tehtaankatu, Helsinki

Yksiön katot ja seinät paikattiin ja maalattiin sekä lautalattia hiottiin ja lakattiin kolmeen kertaan. Työn jälki tarkistettiin ja oli sitä mitä tilatiinkin, eli hyvä.

K.Forss

1.7.2013

20 m2 oh tasoitustyöt ja maalaus Kalliossa

Olohuoneen seinien ylitasoitukset, hionnat. Katon ja seinien maalaus. ‘Hyvää jälkeä, voin kyllä suositella muillekin tätä yritystä.’

A. Kaihovaara

5.4.2013 19:00

Parketin hionta ja lakkaus

Kolmekymmentä vuotta vanhasta tammimosaiikkiparketista tuli kuin uusi. Erinomaista työtä kokeneelta ammattimieheltä. Työ onnistui hyvin lyhyellä varoitusajalla ja nopeasti ja lisäksi jälki oli parempaa kuin mitä odotin. Täydet viisi tähteä.

masate

10.3.2013 12:24

Lautalattian hionta ja maalaus

Kiitokset lattian tekemisestä, siitä tuli aivan upea!

Jenni.J Helsinki

25.2.2013

Ponttilautalattian hionta, petsaus ja lakkaus

Hei!

Haluan antaa hyvää palautetta lattiatyöstä, Lattiamiehenne teki ponttilautalattian petsauksen ja lakkauksen ja lattia on oikein siisti ja nätti.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
ParketitEspoo
Yritys
DT
Y-tunnus
2161010-7
Perustettu
2009
Koulutus
Putkiasentaja/ Tasoite- ja maalaustyöt, parkettityöt
Toimiala
Saneeraus
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

1 200,00 €

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 29.12.2013)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 29.12.2013)