T:mi KattoFix Seinäjoki

Olemme koko suomen alueella toimiva yritteliäs ja varma maalausalan yritys. Firmamme on perustettu 2013, joten olemme täyttä intoa omaava nuori yritys. Meillä on työkokemusta 2000-luvun alusta asti, joten kemusta ja ammattiosaamista löytyy. Tarjoamme teille etelä-pohjalaista ammattiosaamista, mukavaa ja ripeää palvelua. Meillä on ollut vuosien saatossa kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita ja hoidamme työt jatkossakin huolellisesti kymmenientuhansien neliömetrienkokemuksella.

Asiakkaitamme ovat niin yksityistaloudet kuin myös yritykset ja yhteisöt. Pyrimme toimimaan aina ripeästi, niin tarjouksien laatimisessa kuin töissämmekin - kuitenkaan laadusta vähääkään tinkimättä. Annammekin töillemme aina asianmukaisen takuun. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Käytämme töissämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, tuotteita ja välineitä. Edustamme pinnoitusalalla korkeaa ammattitaitoa, joka on muodostunut vuosien urakoinnin ja kaiken kokoisten urakoiden perusteella.

Laadimme asiakkaalta saadun urakkatarjouspyynnön pohjalta tarkantyöselosteen omakohtaisesti kohteen työnsuorittamisesta. Pidämme huolen tiedotteista koskien asukkaita esimerkiksi
ilmoittamalla työaikataulut ym.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
KattoFix
Yritys
T:mi KattoFix Seinäjoki
Y-tunnus
2566101-6
Perustettu
2013
Koulutus
Ammattikoulu
Toimiala
Maalaus,Pinnoitus ym. saneeraukset
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Ei

Urakoitsijan tarjouksia

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 4.7.2014)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 4.7.2014)