Maa ja rakennus POKE

Toimimme uudenmaan alueella. Maarakennus ja rakennus projekteissa.Yritys on perustettu 2015 alkuvuonna. Aijemmin toimin toiminimellä. Kiitos rakentajat/remontoijat. Toiminnan laajentuessa perustin Maa ja rakennus POKE OY:n. Itsellani on kokemusta maanrakentamisesta, rakentamisesta ja kuljetuksesta 17 vuoden ajalta.
TOIMIALA:Kaikenlaiset maanrakennustyöt,talonpohja kaivuutöistä pienempiin piha töihin. Katualuetyöt on tullut tutuksi sähköineen telekaapeleineen ja eri putkineen Helsingin kaupungilla työskentelyn myötä. Meillä onnistuu pienimuotoiset rakennelmat, kuten patiot,terassit,piharakennukset,vajat roskakatokset,uima-allas yms. Rakennelma. Soita niin rakennetaan maa ja rakennus työsi valmiiksi. SORAT JA KALLIO MURSKEET KAUTTANI HELPOSTI KUTEN MYÖS MULLAT,TÄYTTÖMAAT.

Ystävällisin terveisin Samuli Keränen

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
POKEoy
Yritys
Maa ja rakennus POKE
Y-tunnus
2673258-4
Perustettu
2015
Koulutus
ammatti asteinen
Toimiala
Maanrakennus ja rakentaminen
Työntekijät
6-10
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

9 000,00 €
0,50 €

Uusimmat arviot

Arvioija: jase11
Hyvää ja perusteellista työtä. Sovitun urakan ja aikataulun mukaisesti.
30.8.2016
Arvioija: jennaj
Työ suoritettiin nopemmin kuin osasimme odottaa. Suunnittelu ja toteutus kohtasivat. Tonttimme oli erittäin haastava kalliolla sijaitseva rinnetontti. Kuljettajalta tuli hyviä ehdotuksia maan muotoiluun. Kuljettaja kuunteli mitä me haluamme ja toteutti toivomuksemme tontin mahdollisuuksien mukaan. Palvelu oli erittäin miellyttävää.
1.6.2015

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 29.5.2015)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 29.5.2015)