Jannen hoito ja kuntoutus

Lähihoitajan palvelut ja urheiluhierojan palvelut

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
putkijanne
Yritys
Jannen hoito ja kuntoutus
Y-tunnus
2296181-4
Perustettu
2009
Koulutus
Lastenhoitaja /urheiluhieroja
Toimiala
terveydenhuoltopalvelut
Työntekijät
1
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

Uusimmat arviot

Arvioija: moving
19.10.2010
Arvioija: sakuvee
Putkiremontti kuvausten mukaan ja paperit sovittiin tehtäväksi. Lisätöinä sovittiin tehtäväksi sähkövetojen roilotukset (sähkäri kävi piirtämässä paikat). Remontti alkoi hyvissä merkeissä: putkien purku ja roilotukset etenivät - näytti siltä että kaikki runsaat lupaukset joita heppu teki (lupasi mm. valokuvata kaikki projektin vaiheet, kuvata viemäriputkiston, tehdä Uponor-lopputarkastuksen ja antaa sertifikaatin, toimittaa astianpesukoneen alle vuotoaltaan, tehdä jakotukkikaapin sekä siihen vuotojen havaitsemista varten tarvittavat temput yms. yms.) toteutuisivat. Noh - sitten karu todellisuus yllätti: kylppärin lattiakaivo jäi vaihtamatta - asensivat vain jonkun viiden euron pilipalikorotusrenkaan (joka vääntyi muodottomaksi lattialämmitysvalun yhteydessä), wc-pytyn viemäröinti jäi vaihtamatta (piikkasivat reiän kuitenkin alakerran naapuriin asti - ja unohtivat moisen meikäläiselle mainita), tiskipöydän alle rakennettu viritelmä toimii kuin toimiikin (viemärin kytkeminen kesti pitkän päivän verran kun välillä käytiin hankkimassa tarvittavia osia tuloksella sillä että minun piti päivän päätteeksi käydä hakemassa tarvittavat osat rautakaupasta), kylpyhuoneen puolella pesukoneen poistovesiliitännän kytkentä jäi tekemättä, samoin käsienpesualtaan viemäröinti ja wc-pöntön kytkeminen. Jakotukkikaappia varten tumpelot leikkasivat putkikuilun auki, asensivat siihen huteran kehikon ja asennusluukun JA JÄTTIVÄT KUILUN SULKEMATTA. Työn jälki on ala-arvoista. Suihkua eikä käsienpesualtaan hanaa heppu tullut koskaan asentamaan. Puhelimeen ei tyyppi enää ole vastannut pitkään aikaan - tänä aamuna numerosta vastasi joku vanha mummo. Putkijannen kyky luvata on kaukana kyvystä toimittaa. Alkää tilatko tätä huijaria tekemään yhtään mitään, palkatkaa ammattitaitoinen tekijä jostain muualta. Ja älkää antako töiden alkaa ennen kuin on nimet paperissa - minä annoin ja huonosti kävi.
11.5.2010
Arvioija: nsu501ts
Varokaa tätä yritystä!!!!! Sovimme kylpyhuoneiden saneeraus urakasta ja aikatauluista ja Janne kertoi osaavansa tehdä kaikki, hankkivansa tarvittavat muut urakoitsijat ekä ilmoitti omaavansa kokemusta ja osaamista. Valitettavasti tämä henkilö/t eivät ole alan ammattilaisia, vaan tuhosivat maksamani materiaalit asentamalla kaikki väärin (isänöitsijä ja uusi urakoitsija olit pöyristyneitä kaverin tekemästö työstä). Tämä firma ei todellakaan osaa tehdä kylpyhuoneita (sis. vesieristeen, laatoitukset, levytykset, putkityöt). Janne kertoi olevansa putkimies ja näytti passia. Mutta jälkeen päin uusi putkimies joutui vetämään kaikki putket uusiksi. Olkaa todellakin varovaisia tämän yrityksen kanssa.
8.5.2010
Arvioija: Lumienkeli
Valitettavasti täytyy antaa negatiivinen palaute. Sovittiin ajankohta, kaveri ei ilmestynyt, sovittiin toinen ajankohta jolloin ilmoitti, ettei pääse ollenkaan tekemään sovittua hommaa. Jouduimme maksamaan hommasta yli tuplahinnan, kun sopimus ei pitänytkään ja jouduimme ottamaan päivystävän putkarin hommaan. Annetut selityksetkin ontui tosi pahasti.
19.4.2010
Arvioija: tainaxx
Loistavaa palvelua, Suosittelen lämpimästi. Tekemisen meininki, kohtelias heppu .
19.4.2010
Arvioija: tapiiri
Erittäin hyvää palvelua, aikataulussa ja asiantuntevasti. Suosittelen!
24.3.2010
Arvioija: kirsi2010
Putkimies-Janne oli erittäin täsmällisesti sovitun aikataulun mukaan oven takana..vieläpä muutamaa minuuttia ennen. Hän oli ammattitaitoinen, reipas ja suoritti työn sovitussa ajassa. Antoi työlleen kahden vuoden takuun. Suosittelen.
7.3.2010

Yrityksen tiedot

Yritys lopetettu