Kulta-Raami

Laadukasta, edullista ja nopeaa rakentamista 13 vuoden kokemuksella

-Omakotitalot
-Autotallit
-Keittiö- ja huoneistoremontit
-Liiketilat
-Laminaatti- ja parkettiasennukset
-Ulko- ja sisämaalaukset
-Laatoitukset
-kylpyhuoneet
-Purkutyöt
-Terassit
-Muotti-, raudoitus- ja valutyöt
-jnejne

Referenssejä mm: Tiketti Taidegalleria

Mikael Raami
0451013733
mikael.raami@gmail.com

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
Raami
Yritys
Kulta-Raami
Y-tunnus
2761952-4
Perustettu
2016
Koulutus
VTT-Henkilösertifikaatti
Toimiala
Rakennusala
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

34,00 €
32,00 €

Uusimmat arviot

Arvioija: BELUJB
12.12.2018
Arvioija: Lise
Voin lämmöllä suositella kaikille. Pienistä muutoksista johtuen remontti tuli kustantamaan alkuperäisestä sovitusta hinnasta hiukan, mutta lopputulos on loistava. Erittäin ystävällisiä, kiitos vielä kerran rakentajille!
12.9.2018
Arvioija: OKTLeppävaara
Projekti meni maaliin alkuperäisessä budjetissa sekä aikataulussa. Kyseessä arvokiinteistö eikä ihan tusinakohde joten odotuksetkin olivat normaalia korkeammalla. Voisin suositella.
29.8.2018
Arvioija: Mikael
Tiukasta aikataulusta huolimatta urakka saatiin valmiiksi määräajassa. Työnjälki oli erinomaista, voin lämmöllä suositella. Budjetti ylittyi pikkaisen alkuperäisestä johtuen muutamista yllättävistä lisätöistä. Kiitos kyseisille herroille erittäin paljon.
24.3.2018
Arvioija: jdeere
Sovittiin heinäkuun aikana toteutettavasta urakasta. Kärräsin perheen evakkoon . Parin viikon päästä aloin ihmettelemään kun näytti ettei työmaalla oltu käyty lainkaan. Lopulta mikään sovittu ei pitänyt. Tekijää ei saanut kiinni kuin satunnaisesti. Kuukauden päästä piti palata lasten kanssa kotiin remontin keskellä ja kuuntelemaan remppamiesten jatkuvaa vitun ja saatanan huutamista kun paikalle vaivautuivat. Kuukauden jälkeen piti keskeyttää tekeminen hänen kanssaan kun ei mitään loppua näkynyt. Olen kaikenlaisten remonttifirmojen kanssa ollut tekemisissä, mutta tämä oli kyllä pohjanoteeraus. Täysin epäluotettava, epäkypsä tekijä, syyt ongelmiin aina jossain muualla, eikä asiakkaan näkökulma kiinnosta pennin vertaa.
1.9.2017

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 13.6.2016)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 13.6.2016)