Kotipalvelu Carolina

Tarjoamme parasta siivouspalvelua vankalla ammattitaidolla. Työntekijämme ovat suomalaisia ja alan ammattilaisia. Olemme luotettava pieni tiimi ja kunnioitamme kotiasi sekä yksityisyyttäsi. Asiakastyytyväisyys on meille todella tärkeää.

Teemme erittäin huolellista ja laadukasta työtä reippaalla otteella. Käytämme jokaisella asiakkaalla puhtaita ja hygieenisiä siivousvälineitä. Siivousaineemme ovat raikkaita, tehokkaita ja vaarattomia, jotka saavat kotisi raikkaaksi ja kiiltäväksi.

Me haluamme käyttää ainoastaan ympäristölle ja ihmisen terveydelle hyväksi havaittuja tuotteita. Käytämme ainoastaan Method-siivousaineita. Methodin siivousaineet ovat ympäristöystävällisiä. Niissä ei myöskään ole vaarallisia kemikaaleja (kuten useimmissa siivousaineissa on!), jotka olisivat ihmiselle vaarallisia hengittää tai koskettaa.

Meiltä saa kotitalousvähennyksen (45 %). Kotitalousvähennyksen ansioista saat lähes puolet maksamastasi hinnasta takaisin veronpalautuksessa. Kotisiivouksen ottaminen on siis kannattavaa. Näin säästyt itse siivoamiselta ja pääset käyttämään aikasi paremmin. Maksamatta siitä kuitenkaan itseäsi kipeäksi.

Laskutuksemme hoitaa finjob
https://www.finjob.fi/

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
kotipalvelucarolina
Yritys
Kotipalvelu Carolina
Y-tunnus
2505472-6
Perustettu
2012
Koulutus
siivousala
Toimiala
Siivous
Työntekijät
1
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 2.1.2017)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 2.1.2017)