HSMaalaus (Eezy)

HS Maalaus on yli 30v, Toiminut / Erikoistunut,kiinteistöjen Maalaus/rappaus/tasoitetyöhön.Sekä kaikenlaisiin kodin remontteihin.Uudesta vanhaan.Rakennamme myös,aitoja / portteja.Yksilöllisesti,asiakkan toiveiden mukaan.Laskutuksemme hoitaa,verot ym lakisääteiset velvoitteet.Eezy Osk. Kuulumme tilaajavastuu/ Luotettavakumppani rekisteriin. Vastuuvakutuksemme on.1,milj./€.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
HSMaalaus
Yritys
HSMaalaus (Eezy)
Y-tunnus
2197002-2
Perustettu
2011
Koulutus
Ammattitutkinnot / Työkokemus yli 30v.
Toimiala
TOL /Maalaus / Rakennus / Rappaus / Saneeraus
Työntekijät
6-10
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

3 300,00 €
4 400,00 €

Uusimmat arviot

Arvioija: SJV
En voi muuta todeta kuin lyhyesti yritän tiivistää.Olen nähnyt elämässäni monenlaista Maalaria ja tekijää,tämä kaveri ei rintaansa Röyhistele Ensin kaveri tuli ja pelasti mkkimme,todella tulevilta vaurioilta,vesputki halki,ym,Tyn aloitti myhään illalla ja tunyeja vierähti,mutta homma hoidettiin loppuun asti.Lähes ns,yksillä silmillä ilmaan taukoja.,Sitten tuli kattoty ja mkin maalauksen vuoro,katselin täältä näitä arvosteluja ja ennakkoluulo heräsi,kun osui silmiin asiakkaan arvostelu.HS Maalausta ei ole olemassa ym,käyttää laittomasti Eezy OSK,Y-Tunnusta.Otin asiasta välittmästi selvää ja mikään mitä oli herjattu ei pitänyt paikkaansa.Eezy OSK,On HS Maalauksen ns,työnantaja ja laskuttaja,sekä mys hyvin selkeästi lukee Dooxen sivustolla,jossa on lukuisia Markkinointinimeä käyttävää Eezylle tekevää yrittäjää.Kysyin Harrilta mikä tuon kirjoituksen on aiheuttanut.Kertoi että olisi pitänyt mennä pitkin lysää savimaata pitkin ja selkeän sopimuksen mys näytti.Uskomatonta,että tänne voi kirjoitella aivan mitä mieleen tulee.Mkin maalaikseeen pesuineen ja pohjatineen meni 4,pitkää työpäivää+siinä sivussa tuli uusikatto,aikaa siihen meni 1 typäivä.Eezyllä on korkein luottoluokitus ja tuhansia tyntekijitä.Tuollainen herjaaminen on laitonta ja tahallista taloudellisen tappion sekä kunniaan loukkausta,tosin se tulee hyvin kalliiksi sille joka tuollaisia kirjoitts.Harri ja kumppanit ovat rehtejä suomalaisia tymiehiä,tosin tämä joka on herjannut,taitaa olla itse tuon kirjoituksen jälkeen itse todella pulassa.Että Kiitos Harri ja Kumppanit ja kaikille Eezyläisille tsemppiä,teitä tarvitaan,ÄLKÄÄ USKOKO MITÄ TUO Herjaus on,,SUOSITTELEN Ja tulen aina käyttämään aina Harrin palveluita.Sinä herjaaja voit katsoa peiliin jos kehtaat!!!
8.5.2018
Arvioija: SJV
Kovanluokan ammattilaisia,hätä oli akuutti.Miehet tekivä työn kerralla loppuun,ilman taukoja.Voin suositella.
6.5.2018
Arvioija: Ipe69
HSmaalaus nimistä firmaa ei ole olemassa. Käytti urakkasopimuksessa kirjapito-/laskutusfirman y-tunnusta johon ei ole käyttöoikeutta. Ei aloittanut hommia -> selittelyä pisaasi -> lopuksi uhkaili mm. oikeustoimilla. Eli sama kuvio kuin muissakin kaverin touhuissa mitä googlaamalla löysin.
25.4.2018
Arvioija: antti2
Työntekijät olivat mukavia ja rentoja. Sokkeli pestiin huolella ja siinä olleet varsin pahat epätasaisuudet saatiin korjattua hyvin. Puiset rappuset valmistuivat nopeasti, näyttävät hyvältä ja ovat tukevat.
4.10.2017
Arvioija: eriksson20
Vapaa-ajantalomme yläkerran pintaremontti, eli kahden makuuhuoneen sekä aulan seinien ja katon panelointi ja lattioiden asennus hoidettu mallikkaasti. Työn jälki hyvää ja sovitun mukaista. Voimme suositella Lämpimästi!
24.7.2017
Arvioija: jepjep
Suomen kesäsäät osoittivat taas arvaamattomuutensa, mutta vapaa-ajan asuntomme maalaus saatiin hienosti suoritettua. Harri hoiti homman mallikkaasti ja lopputulokseen olemme hyvin tyytyväisiä. Kiitos!
14.7.2017

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 18.4.2017)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 18.4.2017)