Maalaus- ja remonttipalvelu Tervo

Onko vanha peltikatto ruosteessa? Hilseileekö maali?
Uusi katto vuosien hapettama, mutta vailla maalipintaa?
Talo kunnossa, mutta maali kaameassa kuosissa?

Ei hätää - me hoidamme homman.

3 vuoden ja 300 % takuu.
Eihän sellainen ole mahdollista?
Kyllä on. Annamme kaikille tekemillemme töille 3 vuoden takuun. Kirjallisena ja virallisella leimalla varustettuna. Mikäli emme voi luvata, että tekemämme työ kestää vähintään 3 vuotta, kannattaa se jättää tekemättä.

Mitä ihmettä - 300 % takuu? Kyllä, juuri niin.
Haluamme, että hommat sujuvat niin, että sinä tiedät, mitä talollesi tapahtuu. Kotisi on sinulle niin kuin useimmille suomalaisille kotitalouksille arvokkain yksittäinen varallisuuserä: kohtelemme sitä ja sinua sen haltijana tämän mukaisesti.

Lupaamme 3 asiaa:

Mikäli rikomme jonkin lupauksistamme, saat 100 euron alennuksen tehdystä työstä jokaisesta rikotusta lupauksesta. Lisäksi, jos emme pidä lupaamaamme aikataulua, saat automaattisesti 200 euron viivästyshyvityksen jokaiselta alkavalta viivästysviikolta.

Jätä yhteydenottopyyntö maalaus-tervo.fi/Yhteydenotto/ tai lähetä sähköpostia antti.tervoATmaalaus-tervo.fi.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
MaalausJaRemonttipalvelu
Yritys
Maalaus- ja remonttipalvelu Tervo
Y-tunnus
2430922-1
Perustettu
2011
Koulutus
Pitkä työkokemus katto- ja maalausprojekteista
Toimiala
Ulkomaalaus, peltikaton maalaus
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

2 024,00 €
2 620,00 €
13 147,50 €
4 495,50 €

Uusimmat arviot

Arvioija: Lebis
Katon maalaus suoritettiin viime kesänä ja aikatulussa pysyttiin vaikka välillä yritti sataa vettä. Edullinen hinta epäillytti mutta työnjälki oli erinomaista. Kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen.
6.2.2016
Arvioija: Ispi
Työ sujui todella hyvin ja mallikkaasti. Pohjatyömenetelmä vaikútti todella laadukkaalta ja uskon että se näkyy tulevina vuosina maalipinnan hyvänä kuntona. Kaiken lisäksi Antti on mukava persoona .
26.11.2014
Arvioija: koopee
Maalaus tehtiin ammattitaitoisesti, ripeästi ja siististi sekä työsopimusta noudattaen. Digitaalinen Kotopro- dokumentti jäi lisäksi tilaajalle työprojektista. Maalustyö sovitettiin ajallisesti joustavasti pahinta hellettä ja kuumuutta vältellen. -Mainittakoon, että naapuritalon isäntä tuli kysymään, mistä olin näin huolellisen tekijän löytänyt, ja pyysi yhteystietoja. Voin todella suositella Antti Tervoa muillekin !
10.8.2014
Arvioija: jtor1
Erittäin ammattitaitoisesti ja siististi tehty maalausurakka! Työ tehtiin sovitussa aikataulussa ja työn edistymisestä ja työvaiheista sain kuvallisen raportoinnin. Suosittelen!
4.6.2013
Arvioija: Wagner
Erittäin ammattimainen työskentely alusta loppuun (siivousta myöten). Poikkeuksellisen hyvä raportointi ja yhteydenpito asiakkaaseen. Tällaisen toiminnan toivoisi yleistyvän suomalaisessa korjaus- ja rakentamiskulttuurissa! Suosittelen ehdottomasti!
27.4.2013
Arvioija: Eika
Erittäin paljon voin suositella.
6.12.2012
Arvioija: pokke
Suosittelen!
31.10.2011
Arvioija: Ilek
Antti Tervo on positiivinen poikkeus nykyisessä rakennus- ja remonttijoukossa. Työn laatu on erinomaista, kustannusarviot eivät ainakaan ylity, aikataulut pitävät ja hän ottaa asiakkaan toivomukset huomioon.
14.9.2011
Arvioija: jpak
Täsmällinen, ystävällinen ja osaava tekijä. Hoiti homman ripeästi ja ammattimaisesti ja laittoi asiallisen raportin mitä on tehty. Suosittelen.
14.4.2011
Arvioija: Kape
Toiminta oli todella ripeätä ja laadukasta, tätä tekijää suosittelee mielellään kenelle tahansa.
18.1.2011

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 4.7.2014)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 4.7.2014)