Suomalainen Putkimies

Olen 4 hengen
monialayritykseni putkimies ja kalusteasentaja. Iältäni olen 38-vuotias, nelihenkisen lapsiperheen isä. Entinen toiminimeni, nykyinen Oy on nimeltään Suomalainen Putkimies (Y-tunnus 2391760-4).

Aloitin yrittäjänä omille asiakkailleni ensin Eezy-osuuskunnan kautta, mutta tätä nykyä minulla on omat vakuutukset yms. hallinnollinen infra käytössäni.

Olen varttunut vanhempieni rakennusalan perheyrityksen työmailla (Forssan seudun tiivistys ja peruskorjaus Ky & Forssan muurauspalvelu Oy) ja ensimmäisen tiililetkani kannoin 5-vuotiaana. Saneeraustöiden ohella olen kartoittanut taipumuksiani mm. maanrakennustöissä, puutarhurina, kultasepän oppilaana ja erilaisilla kunnallistekniikan kursseilla. Olen tehnyt putkiasentajan perustutkintoni näyttötöiden kautta eri työmailla, ja pyrin suorittamaan myös KVV-oikeuksien näytöt aikuiskoulutuskeskuksen kautta, minkä ohella pyrin LVI-rakennusmestarin koulutusohjelmaan.

Täyspäiväisesti LVI-alan huoltotöitä olen tehnyt 3 vuotta, opittuani konstit yli 35 vuotta LVI-asennuksia tehneen KVV-putkimiehen ohjauksessa. Työmiesteni kanssa teemme kiinteistönhuoltoa laajemminkin, ml. tiilikattojen kuumavesipesu ja pinnoitus, pensasaitojen leikkaus, öljysäiliöiden ja öljykattiloiden purku ym.

Olen opiskellut myös biokemiaa, kemiaa ja mikrobiologiaa, toimien biokemistinä tutkimus-, laboratorio- ja teollisuustuotantotöissä. Tältä pohjalta markkinoin mm. maailmalla jalansijaa saanutta kokonaan uudentyyppistä ja halpaa vesijohtojen “nuohousmenetelmää”, joka perustuu vaihtelevaan magneettikenttään tai yliääni-sonikointiin. Tekniikka ei ole vaihtoehto perinteiselle putkiremontille, mutta kiinteistön putkistoon vesimittarin tavoin kiinteästi asennetun, suunnatun puhdistuslaitteen avulla voi poistaa vesijohtoihin kertyneen paksunkin kalkki/bakteeri -biofilmin. Tätä kuonakerrostumaa voisi verrata kalkkeutuneisiin verisuoniin tai paksuun hammaskiveen. Tämä biofilmikuona on poistettavissa ilman että toimenpiteestä aiheutuu asukkaille pitkää vesikatkoa, meteliä tai rakennuspölyä. Laite on helppo ylläpitää ja se estää tukkeutumiset jatkossakin.

pauli.ojala@suomalainenputkimies.fi
040/7474967
www.lamminvesivaraaja.fi
www.oljysailio-poisto.fi
www.putkimies-helsinki.fi
www.tiilikaton-pesu.fi

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
suomalainenputkari
Yritys
Suomalainen Putkimies
Y-tunnus
2391760-4
Perustettu
2011
Koulutus
Putkiasentajan nonstop-kurssi; Biokemisti
Toimiala
LVI
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

Uusimmat arviot

Arvioija: kars
Loistava palvelu ja oikein asiallinen putkimies. Homma toimi juuri niin, kuin pitikin.
2.5.2016
Arvioija: UJB
erinomainen palvelu ja laadukas työ. Ilmoitus la illalla nettiin, katselmus su illalla ja työn aloitus maanantaina. Työ valmis torstaina!
8.1.2016
Arvioija: jokahommanmies
Asenne, taito ja hinta kaikki kohdillaan.
12.12.2015
Arvioija: Kumiorava
Urakka hoitui sovitussa ajassa, palvelu oli erittäin ystävällistä ja loppuhinta oli täsmälleen sama mistä etukäteen sovimme. Ei mitään pahaa sanottavaa.
17.5.2014
Arvioija: J357
+ Erinomaista, että tarjous sisälsi viranomaisraportoinnin, jota en osannut siihen määritellä. + Työt tehtiin nopeammin kuin oli sovittu - harvinaista nykyään. - Kaivamisen yhteydessä sadevesiviemäri oli saanut siipeensä noin 40 cm matkalta niin, että putken poikkipinta-ala oli pienentynyt puoleen (putki lytyssä) ja putkeen oli tullut lukuisia reikiä. Tästä ei kerrottu minulle, van löysin korjatun kohdan kun aloin täyttää kuoppaa. Korjaus oli tehty kiertämällä ilmastointiteippiä putken ympäri ja kun kysyin tästä, korjausta pidettiin asianmukaisena.
12.1.2014
Arvioija: Marita
18.9.2012
Arvioija: lavuaari
19.11.2011
Arvioija: tommivilkamo
Etukäteisarvio oli ammattimainen, yhteydenotto ripeä, työn laatu erinomainen ja ote joustavan soveltava. Luotettava, rehti ja miellyttävä ammattilainen, suosittelemme lämpimästi!
12.8.2011
Arvioija: Kirvessirkkeli
Erikoisenmallinen allas vaati patenttiratkaisuja, mutta lopputulos on hyvä. Luotettavaa ja laadukasta palvelua.
23.6.2011
Arvioija: Tukipilari
Voin suositella!
30.3.2011

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 27.3.2012)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 27.3.2012)