Isala

Isala Oy on Suomessa toimiva ammattitaitoinen rakennusalan yritys. Toimintamme kattaa kaikki rakennuspalvelut uudisrakentamisesta remontointiin.

Asiakastyytyväisyys on yrityksemme kivijalka. Kaikki työt tehdään huolella ja ammattitaidolla asiakkaan toiveita ja sovittuja aikatauluja kunnioittaen.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
Isala
Yritys
Isala
Y-tunnus
2347306-2
Perustettu
2010
Koulutus
diplomi-insinööri, ammatilaiset pojat.
Toimiala
rakennus, korjaus,
Työntekijät
6-10
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

8 000,00 €

Uusimmat arviot

Arvioija: Hamis007
Tämä perheyritys hoiti tehtävän asianmukaisesti. Tehtävistä sovittiin paikan päällä ja listattiin etukäteen kirjallisesti. Remonttimiehet saapuivat sovittuna ajankohtana ja työn jälki oli moitteetonta. Lisäksi he hyväksyttivät jokaisen suoritetun työn asiakkalla tehtävän suorituksen jälkeen. Suosittelen lämpimästi, mikäli hyväksyt pienen kielimuurin. Tehtävien sopiminen sujuu suomeksi, mutta työn tekeminen edellyttää englannin tai venäjän kielen hallintaa.
16.8.2012
Arvioija: petlau
Remontti sujui mainiosti, työn laatu erinomaista, tekijät mukavia ja ystävällisiä. Remontti tehtiin tuntityönä, tunteja kertyi hieman enemmän kuin mitä olin itse arvioinut etukäteen. Mutta urakoitsija jätti aivan omasta aloitteesta osan tunneista pois laskusta, joten täytyyhän sitä olla tyytyväinen.
9.7.2012
Arvioija: Kuusela
4.10.2011

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 25.10.2012)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 25.10.2012)