Fluxel

Fluxel Oy on vuonna 2008 perustettu sähköalan yritys, joka tarjoaa asiakkaille asiantuntevaa ja laatutietoista palvelua eri sähkölaitesovelluksien suunnittelussa ja toteutuksessa. Uutena palveluna myös KNX- ja Control4 älykotiautomaatio järjestelmien sovellustoteutukset. Sähkölaitteistojen kuntotutkimukset (KT-sertifioitu). Olemme myös Suomen suurimman sähköasennusliike ketjun, Elfinin valtuutettu asennusliike.

Palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Kokemusta eri tyyppisistä sähköasennuksista meillä on yli 15 vuoden ajalta.

Suunnittelemme ja toteutamme sähköjärjestelmät uudiskohteisiin ja saneerattaviin kiinteistöihin. Meillä on paljon kokemusta työskentelystä yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Voimme myös toteuttaa kohteen valaistussuunnittelun asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tarjoamme runsaasi toimivia ratkaisuja, joista asiakkaan on helppo valita parhaiten itselle sopiva kokonaisuus.

Tarvittaessa opastamme asiakasta mahdollisten työhön liittyvien lupien hakuprosessissa, esimerkiksi saneerauskohteissa isännöintitoimistolta. Toimintamme tavoite on luoda toimiva kokonaisuus, joka näyttää hyvältä, on turvallinen ja helppo käyttää.

Vanhemmissa kohteissa yleensä ehdotamme sähköjärjestelmän päivittämistä nykyvaatimusten mukaiselle turvallisuustasolle, koska useimmissa vanhoissa kohteissa on sähkö- ja paloturvallisuuden kannalta paljon huomautettavaa.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
Fluxel
Yritys
Fluxel
Y-tunnus
2162928-9
Perustettu
2008
Koulutus
Sähkölaitteistojen kuntotutkija, S2 tutkinto, KNX Partner, Control4 valtuutettu
Toimiala
Sähköasennukset, sähköurakointi, sähkösuunnittelu, älykotiautomaatio ohjelmointi
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 24.4.2015)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 24.4.2015)