R - Center

Kaikki remontit kotitalouksille ja yrityksille.
Kauttamme saat kaikki remontti- ja rakennuspalvelut mitä tarvitset joissa hinta ja laatu poikkeuksellisesti kohtaavat.
Säästät paljon itseäsi, kun jätät remonttisi meidän ammattilaisten hoidettavaksi. Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa projektissanne.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
RCenter
Yritys
R - Center
Y-tunnus
0502473-0
Perustettu
1983
Koulutus
Kaikki tarvittavat työhönne
Toimiala
Rakennusala
Työntekijät
11-20
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

37,00 €
1,00 €

Uusimmat arviot

Arvioija: villehalttunen
En missään nimessä suosittele tätä yritystä. Teetimme helpon ulkomaalausurakan yrityksellä. Sovimme että työhön kuuluu normaalisti pohjatyö (pesu, irtoavan maalinpoisto ja mahdollisesti huonokuntoisen laudan poisto) ja 2 päälle maalaus. Yhtiö ulkoisti työnsä alihankkijalleen. Tieto sovitusta toimeksiannosta ei selvästikään kulkenut alihankkijalle, jolloin he maalasivat suoraan päällä ilman pohjatöitä. Maalaus suoritettiin niin kiireellä ettei kunnollisia suojauksia tehty, joten maalisotkuja syntyi. Lisäksi kehtasivat vielä laskuttaa meitä lisätöistä. Ensinnäkään lisätöistä ei oltu sovittu, eikä mitään toimeksiannon ulkopuolista oltu tehtykään. Kukaan yrityksessä ei ottanut toimeksiannosta kokonaisvastuuta meihin päin, joten tiedonkulku oli surkeata. Sopimus tehtiin toimarin kanssa, työn teki alihankkija. Lopputarkastuksessa kävi kolmas henkilö. Onneksi meillä oli sopimus, eikä maksu suorituksia tehty liian etupainotteisesti.
11.8.2013
Arvioija: Nikolai
Työn tilaaja on tyytyväinen työn lopputulokseen. Sen sijaan työn toteutuksessa ja laskutuksessa on huomautettavaa. Urakoitsija sopi tilaajan kanssa kaksi viikkoa vaativan työn tehtäväksi neljän viikon aikana. Sopimuksessa ei sovittu urakan alkamis- ja päättymispäiviä, vaan alkamis- ja päättymisviikot. Tällainen sopimus oli mahdollinen kun työn tilaaja tunsi huonosti remonttityötä. Työ toteutettiin kaksivuorotyönä. Kahta vuoroa tekivät yhdet ja samat työntekijät. Työntekijät ”sukkuloivat” työkohteiden väliä. Nyt puheena olevassa kohteessa työntekijät tekivät jatkuvaa iltavuoroa. Oli monia päiviä, että ilman ennakkovaroitusta työntekijät eivät käyneetkään työkohteessa. Tällainen työaika vaikeutti tilaajan suorittamaa työn valvontaa. Sopimusta solmittaessa ei ollut puhetta vuorotyöstä. Työn tekijät olivat virolaisia ammattimiehiä. He puhuivat suomea, kommunikointi oli helppoa. Laskujen erittelyt olivat puutteellisia. Niissä oli isoja könttäsummia, esimerkiksi ”lisätyö 68 tuntia”. Seuraavia urakoita ajatellen tilaajan ehtoina sopimuksen solmimiselle on että: 1) urakalle ei varata ylipitkää aikaa, 2) työ tehdään päivätyönä (ylityöt ovat tietenkin mahdollisia), 3) laskut maksetaan vasta sen jälkeen kun niistä on saatu hyvät erittelyt.
9.8.2013
Arvioija: jennyk
Työ tehtiin kyllä toimittajan ennalta arvioimassa aikataulussa, mutta en ollut tietoinen ennen laskun saapumista, että myös tukussa asioiminen oli tuntilaskutettavaa kulua, jonka vuoksi toteutuneet kustannukset olivat odotettua suuremmat.
28.3.2013
Arvioija: Jaska
Työaika-arvio ei pitänyt. Muutamasta tutustumiskäynnistä huolimatta asentajalla oli vääränlaiset osat mukana ja tämän seurauksena suoritetun oikaisun vuoksi asennuksessa tehtiin virheitä. Yritys ei suostunut hyväksymään, että meidän ei kuulu maksaa virheen korjauksesta; väittelimme tästä asiasta pitkään. Huonointa oli ala-arvoinen asiakaspalvelu ja ylimielinen suhtautuminen huomautukseemme.
10.3.2013
Arvioija: flihe8
Suosittelen!
7.2.2013

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 8.8.2012)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 8.8.2012)