Asennuspalvelu Laine

Rakennus ja konetyöt.

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
Asennus
Yritys
Asennuspalvelu Laine
Y-tunnus
2318409-2
Perustettu
2010
Koulutus
Rakennus
Toimiala
Rakennus
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

9 700,00 €
28,00 €

Uusimmat arviot

Arvioija: Marianna
Arviointikäynnillä tulivat purkamaan pieniltä sovituilta alueilta lattiaa. Lattiaa purettaessa kylpyhuoneesta piikkasivat ohi lattialämmityksestä. Tämän jälkeen todettu, että kaikkialla asunnossa on lämmityksenä lattia- tai kattolämmitys. Seuraavaan kohtaan mennessä piikkasivat lattialämmityksen poikki ja hiukan naureskellen totesivat ettei onneksi ollut virtaa. No ei kai kun olin sulakkeen napannut pois. No työt sovittiin ja totesivat että kaapeli menee rikki työn ohessa muutenkin. No varmistivat sitten että kaapeli oli päreinä, nimittäin kaapelissa oli lopulta 14 jälkeä piikkauksesta kahden metrin matkalla. Työn aikana työntekijä varmisteli moneen kertaan, että onko tämä ja tämä ok. Kun totesimme että jos siitä tulee hyvä, niin on ok. Olemmehan tilanneet ammattilaisen siksi, että saisimme varmasti hyvää. Lopputulos oli kuitenkin meille järkytys; lattia oli kuin muhkurainen liukumäki. Vatupassiakaan ei tarvinnut tämän todetaksemme. Tähän tekijän kommentti oli, että on vedetty vanhojen puiden mukaan. No me emme pyytäneet vanhojen puiden mukaan tekemistä, vaan hyvää jälkeä. Lisäksi lattia oli liian korkealla, mutta sitä ei kuulemma saa kuin siihen tai 2cm alemmaksi, ilman välivaihtoehtoja. Mainittakoon että materiaalina puu. Lastulevy taas oli liian pieni ja seinän väliin jäi iso kolo. Ruuveja oli jätetty lattialle koiran ja lasten iloksi. Lisäksi annoimme vaihtoehdot tehdä työn hyvin ja maksamme koko sovitun summan tai maksamme x summan ja työ jää siihen. Työntekijä valitsi alkuun että tulee korjaamaan työn kunnialla loppuun. Kuitenkaan hän ei suostunut kustantamaan uutta levyä ja syyllisti meitä pieneen asiaan takertumisesta. Olisi myös halunnut, että maksamme kuluneista materiaaleista kesken urakan. Kun emme suostuneet, valitsi hän vaihtoehdon, jossa jättää työt kesken, mutta alkoi vaatimaan maksua heti. Kokemuksena valtava pettymys.
8.6.2020
Arvioija: Uusikoti1
Kiitos hyvästä ja sujuvasta työstä. Suosittelen lämpimästi vastaavanlaiseen urakkaan!
26.10.2014
Arvioija: tot
11.6.2014
Arvioija: EllaM
Homma hoitu sovitusti ja työn jälki oli hyvää.
6.5.2014
Arvioija: zetorman
Päädyin teettämään osan näistä töistä tuntitöinä, ja Asennuspalvelu Laineen miehet olivat tekemässä eri vaiheita. Homma kävi, ja miehet olivat ammattitaitoisia.
1.11.2013
Arvioija: vema123
Työ aloitettiin nopeasti ja hoidettiin sovitusti.
21.10.2013
Arvioija: elokuu2013
Työ tehtiin todella huolella ja ammattitaidolla. Maalauksen lisäksi urakkaan kuului kattojen ylitasoitustyö. Erityisesti arvostin maalariln ammattitaitoisia suosituksia maalien valintaan eri pinnoille ja allergiaystävällisyyden huomioimista. Lopputulos on elegantti ja huoneiston mittasuhteet tulevat oikeuksiinsa. Hinta 3700 euroa sisältää alvin 24% ja materiaalit
19.9.2013
Arvioija: XLR
Asenuspalvelu Laine suoritti purkutyöt asiallisesti ja luotettavasti osoittaen kiitettävää ammattitaitoa. Voin lämpimästi suositella heitä vastaavissa hankkeissa.
19.8.2013
Arvioija: Koto
Kalusto ei ollut sopiva tähän työhön. Työ saatettiin loppuun toisella, jolla oli sopivampi kalusto. Täyttö- ja tasoitustyöt suoritti toinen urakoitsija huippukalustolla yhdessä päivässä ja työn laadun ollessa tosi hyvä. Tulen jatkossa käyttämään häntä.
11.5.2013
Arvioija: Soivaoiva
Luotettava tekijä, homma toimii.
11.5.2013

Yrityksen tiedot

Yritys lopetettu