Raiku Rakennus

Hyvästä,-ja tarkkasta työsta tunnetu Raiku Rakennus T:mi joilla kokemusta rakennusalala yli 20 vuotta tarjoa rakennuspalvelua uudiskohteista-saneerauskohteisiin asiakan toivoon mukaan,johon yhdistyy"avaimet käteen" periaate.
Asiakkaamme ei tarvitse huolehtia rakennus tai remonttityön yksityiskohdista.
Raiku rakennus T:mi toteuta suunnitelman,kantaa vastuun työsta,rakentaa,-ja asentaa tarkasti,huolellisesti,-ja turvallisesti.
Huolehditaan myös siisteydesta työkohteessa,-ja sen välitömässa läheisuudessa.
Annetan tekemälle työlle työtakuu.
Meistä tyytyväinen asiakas on paras mainos yritykselle.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksen tiedot
Nimimerkki
RaikuRakennus
Yritys
Raiku Rakennus
Y-tunnus
2290825-5
Perustettu
2009
Koulutus
Ammatikorkeakoulu
Toimiala
Rakennusala
Työntekijät
2-5
Vakuutus
Kyllä

Urakoitsijan tarjouksia

37,00 €

Uusimmat arviot

Arvioija: kiherma
En suosittele kenellekään RaikuRakennuksen palveluja. Asuntomme täydellisessä remontissa piti kaikki olla aluksi mahdollista ja kirjallinen sopimus vaikutti asianmukaiselta, mutta remontin edetessä kaikesta tulikin ongelmia eikä asioita tehty niin kuin oli tarkoitus. Remonttiin kuului seinän siirto, mitä ei tehty annettujen mittojen mukaan. Sen seurauksena keittiön kaapistoja ei voitu asentaa piirustusten mukaan. Keittiön alakaapit asennettiin eri korkeudelle keskenään, eikä niitä asennettu niille paikoille kuin keittiökaupan piirustuksissa oli merkitty. Sähkömies asensi valojen johdot keittiökaappien alle rumasti näkyviin, ja laittoi niiden peitteeksi liian lyhyet johtokotelot, jotka eivät pysy seinässä. Uudelleen tehty olohuoneen ovenkarmi jäi vinoksi, vaikka sitä korjattiin kerran. Seinien ja ikkunalaudan tasoitukset tehtiin myös niin, että niistä tuli vinoja. Sovimme, että eteisen laattalattia suojataan, mutta suojaus tehtiin niin ohuella paperilla, että se repesi, eikä sitä laitettu takaisin pyynnöistämme huolimatta. Sen seurauksena laatat halkesivat muutamista paikoista. Myös ostamamme väliovet kolhittiin sennuksen yhteydessä useasta paikasta. Sähkömies asensi liian lyhyitä johtoja asuntoon (eivät ulottuneet huoneiden kulmiin) ja joutui remontin valmistumisen jälkeen tulla vielä vaihtamaan pidemmät johdot, jotta listojen laittaminen onnistuisi. Uudetkin johdot asennettiin niin huonosti, että listat olivat ammattilaiseltakin todella haastava asentaa. Jokainen sähkömiehen asentama valokatkasija tai pistorasia on huonosti seinässä kiinni ja vinossa. Asunnossamme ei toimi tv:t ilman vahvistimia, koska antennijohdot on jaettu väärin. Osa sovituista johtojen roilotuksista on tehty niin, että ne eivät ole seinien sisällä. Osa unohtui tehdä kokonaan ja johtojen pinta-asennus oli ainoa mahdollisuus. Niitä varten laitetut johtokourut ovat jokainen kuitenkin liian lyhyitä ja johdot ovat osittain näkyvissä. Työmiehet eivät olleet paikalla silloin kuin oli sovittu, ja lopulta he jättivät urakan osittain kesken mm. putkitöiden osalta. Lopuksi meitä uhattiin lakimiehellä ja jouduimme tappelemaan aiemmin sovituista hyvityksistä, koska projektipäällikkö söi sanansa. Koko remontin ajan yhteydenpito oli heikkoa eikä projektipäällikköä saanut kunnolla kiinni. Me emme olleet hankalia asiakkaita, ainoastaan pyysimme mm. laittamaan keittiön kaapit suoraan, korjaamaan vinon karmin ja pyysimme paria muuta lisätyötä. Lähes kaikki remontissa tehdyt asiat ovat aiheuttaneet meille ongelmia ja paljon ylimääräistä työtä muun muassa keittiön välitilan lasin, kivitasojen ja jalkalistojen asennuksissa sekä eteisen laattalattian korjaamisessa.
28.8.2013

Yrityksen tiedot

Palveluntarjoajan tiedot tarkistettu (tarkastettu 5.9.2012)
Palveluntarjoaja on ennakkoperintärekisterissä (tarkastettu 5.9.2012)